ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                 Καισαριανή 29/10/2008
ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ                                                                                     Αριθμ. Πρωτ.: 125 43
Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Ενεργώντας ως Αναθέτουσα Αρχή, προκηρύσσει τακτικό διαγωνισμό επιλογής αναδόχου υλοποίησης του υποέργου «Προγραμματισμός και διοργάνωση εκδηλώσεων» του έργου «Δράσεις Ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των Πολιτών για την Ψηφιακή Δημόσια Διοίκηση στο Δήμο Καισαριανής» το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 185 του Μέτρου 5.1 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» του Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης. Στόχος του υπό προκήρυξη έργου είναι, μέσω ενεργειών/ δράσεων δημοσιότητας, η ενημέρωση/ πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και των επιχειρήσεων αναφορικά με το αντικείμενο, τους ωφελούμενους αλλά και τα αποτελέσματα των έργων που υλοποιήθηκαν ή υλοποιούνται στο Δήμο Καισαριανής και χρηματοδοτούνται από το ΕΠ ΚτΠ.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 22.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Το έργο συγχρηματοδοτείται κατά 80% από Ευρωπαϊκούς Πόρους και κατά 20% από Εθνικούς Πόρους.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί την 12/11/08 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00 μεσ. ενώπιον της Δημαρχιακής Επιτροπής, στα γραφεία του Δήμου Καισαριανής (Βρυουλών 125 & Κλαζομένων, Καισαριανή), με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά. Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτά φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή συμπράξεις ή κοινοπραξίες αυτών της ημεδαπής ή αλλοδαπής. Η εγγύ7ηση για την συμμετοχή στην δημοπρασία ορίζεται σε 5% του προϋπολογισμού μελέτης δηλ. χίλια εκατό ευρώ (1.100€) και πρέπει να απευθύνεται προς το Δήμο Καισαριανής με ισόποση εγγυητική επιστολή, σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ.7 του Π.Δ. 28/80.

Ο Δήμος Καισαριανής δικαιούται να προβεί σε ματαίωση ή αναβολή του διαγωνισμού σε οποιαδήποτε φάση του, χωρίς να δημιουργείται υποχρέωση αποζημίωσης των συμμετεχόντων σε αυτόν.  Τα κηρύκεια δικαιώματα του παρόντα διαγωνισμού, τα τέλη και τα λοιπά έξοδα της σύμβασης βαρύνουν μονομερώς αυτόν που θα αναδειχθεί ανάδοχος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν την αναλυτική προκήρυξη του διαγωνισμού από τα γραφεία του Δήμου Καισαριανής κα. Σκαροπούλου Εύη (Βρυουλών 125 % Κλαζομένων, Καισαριανή Αθήνα). Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν μόνο οι παραλήπτες της συγκεκριμένης προκήρυξης.

Το κόστος της δημοσίευσης θα βαρύνει τον ανάδοχο.

Ο Δήμαρχος
Σπύρος Τζόκας


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 141 guests και κανένα μέλος