Ο Ροταριανός Ομιλος Κορωπί πραγματοποίησε την αλλαγή ηγεσίας του την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 στον Ναυτικό Ομιλο Βουλιαγμένης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κορωπίου Δημήτρης Κιούσης, αξιωματούχοι του Ρόταρυ και πολλοί φίλοι.

Η πρόεδρος 2013-14 Μαρία Μάστορα μετά από μία σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα της χρονιάς, προχώρησε στην βράβευση των ροταριανών Γιώργου Μπήκα και Σταμάτη Ζήζη με το μεγαλύτερο βραβείο του Διεθνούς Ρόταρυ, το βραβείο Paul Harris, και παρέδωσε το σήμα του προέδρου στη νέα πρόεδρο 2014-15, Νεκταρία Παπανικολάου.

Στη συνέχεια ακολούθησε η εισδοχή δύο νέων μελών στον Ομιλο, της Αλεξάνδρας Παυλίδου και της Μαρίας Σμαριανάκη.

Τέλος η νέα Πρόεδρος παρουσίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλο για το ροταριανό έτος 2014-15.

Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν την βραδιά μπροστά στη θάλασσα, και φεύγοντας έπαιρναν μαζί τους από μία γλάστρα με βασιλικό, προσφορά του Ροταριανού Ομίλου Κορωπί.

Ο Ροταριανός Ομιλος Κορωπί, δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων, είναι ένας δυναμικός Ομιλος και χάρις στις άοκνες προσπάθειες των μελών του καταφέρνει, στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε, να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, μέσα στα πλαίσια του ανθρωπιστικού χαρακτήρα που διέπει το Ρόταρυ.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 132 guests και κανένα μέλος