Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Κ.Ε.Ε.Τ. (πρώην αποθήκες Καμπά) του Δήμου Παλλήνης άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί τα έργα των μικρών και μεγάλων ζωγράφων των εργαστηρίων, στα πλαίσια της «Πολιτιστικής Άνοιξης 2014», την Παρασκευή 30Μαϊου.

Οι εκθεσιακοί χώροι γέμισαν από τους μικρούς και ενήλικες μαθητές των τμημάτων, οι οποίοι με περηφάνια έδειχναν τις δημιουργίες με τις οποίες καταπιάστηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Ταλέντο, φαντασία και δεξιοτεχνία κατέκλυσαν τις αίθουσες δίνοντας μας την αίσθηση μιας πραγματικά πετυχημένης προσπάθειας.

Στην συνέχεια της εκδήλωσης παρουσιάστη το δρώμενο: «Ο γύρος του κόσμου σε μια παράσταση» από τα τμήματα μοντέρνων χορών της δημοτικής ενότητας Παλλήνης. Ο χορός σε συνδυασμό με τη μουσική έκαναν αυτό που υποσχέθηκε ο τίτλος: ταξίδεψε τους θεατές χρησιμοποιώντας ως «μέσο μεταφοράς» τη δυναμική και τη μαγεία του χορού, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε η «20η Χορευτική Συνάντηση» στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης. Χοροί από σχεδόν όλοι την Ελλάδα «παρέλασαν» μπροστά από πλήθος γονέων, φίλων και παιδιών παρασύροντας τους με την ενέργεια και το κέφι τους. Τα παιδιά έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό, ξυπνώντας στο κοινό μνήμες παράδοσης οι οποίες τείνουν να ξεχαστούν.

xoros-pallini-1

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 155 guests και κανένα μέλος