edipt-mpenakiΤη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου η επετειακή εκδήλωση της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου, για τα 75 χρόνια δράσης της.

Για τη μακρόχρονη πορεία της Ένωσης μίλησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.   Κωνσταντίνος Καλύβας, ενώ η Ακαδημαϊκός και πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη αναφέρθηκε στη συμβολή του Περιοδικού Τύπου στον πολιτισμό και την ανάπτυξη. Υπό την ιδιότητά της δε ως Διευθύντριας του περιοδικού «Ποινικά Χρονικά» από το 1976, ανακηρύχθηκε Επίτιμο Μέλος της Ένωσης. Το σχετικό Δίπλωμα Τιμής απένειμε στην κα Μπενάκη ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτρης Αβραμόπουλος, που απηύθυνε και χαιρετισμό εκ μέρους της Κυβερνήσεως.

Παράλληλα βραβεύτηκε η αρχαιότερη εκδιδόμενη εφημερίδα της Ελλάδος «ΣΙΦΝΟΣ» (έτος ιδρύσεως 1880). Το Αργυρό Μετάλλιο της Ένωσης απένειμε στην ιδιοκτήτρια της εφημερίδας κα Ουρανία Καλογήρου ο Γεν. Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης Γιάννης Παναγιωτόπουλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των κομμάτων, Υπουργοί, Βουλευτές, Γεν. Γραμματείς, Διοικητές Οργανισμών και πολλές προσωπικότητες.

edipt-plano

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 273 guests και κανένα μέλος