glyfada-pitaΣε κλίμα χαράς και ενότητας, την πρώτη μέρα του νέου  χρόνου πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, η κοπή της βασιλόπιτας, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Κόκκορη, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Άννας Σάκκου, των Επικεφαλής και Εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων, Γιώργου Αγγελόπουλου, Αθηνάς Λυγνού,  Ιωαν. Γκέκα, Νίκου Βάκκα, Αντιδημάρχων, Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των υποψηφίων Δημάρχων Στέλιου Δίβαρη και Γιώργου Παπανικολάου, Εκπροσώπων φορέων και Πολιτών της Γλυφάδας.

Ο Δήμαρχος αφού έκοψε το πρώτο κομμάτι στο Δήμο ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη για  μια δημιουργική χρονιά. «Ζούμε σε μια πόλη αρκετά μεγάλη αλλά αρκετά μικρή για να γνωριζόμαστε και να συναντιόμαστε καθημερινά. Ο κόσμος έχει κουραστεί από τα λόγια και απαιτεί πράξεις, συνέπεια και ειλικρίνεια ώστε να μπορούμε να τον κοιτάζουμε στα μάτια. Για να το πετύχουμε θα πρέπει όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο.  
Στο ίδιο πνεύμα τοποθετήθηκαν οι Επικεφαλής και οι Εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων οι οποίοι μεταξύ άλλων μίλησαν για αλληλεγγύη, ενότητα, και σεβασμό.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 289 guests και κανένα μέλος