Greco festival: Διαγωνισμός τραγουδιού για το “Περιβάλλον”

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στο Γήπεδο Μπάσκετ του Αγίου Νικολάου Αρτέμιδος και ώρα 20.30 μ.μ. η Περιφέρεια Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Αν. Αττικής) και ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος «Ο Ξενοφών» του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, διοργανώνει μια φαντασμαγορική εκδήλωση με θέμα το «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ». Εκεί θα συναντηθούν όλα τα είδη μουσικής rock, heavy - metal, hip-hop, pop, jazz, ρεμπέτικο, λαϊκό, έντεχνο ή ότι άλλο αγαπάς σ’ ένα διαγωνισμό τραγουδιού!

Το καλύτερο συγκρότημα του τελικού της Αν. Αττικής θα βραβευθεί με έπαθλο την άμεση δισκογράφηση του τραγουδιού του!

Μπορούν να λάβουν μέρος groups ή σόλο καλλιτέχνες διασκευάζοντας μουσική ή στίχο άλλων τραγουδιών.

Ο 1ος τελικός θα αφορά πρωτότυπη σύνθεση και στίχο και ο 2ος τελικός θα αφορά διασκευή σύνθεσης ή στίχου.  

Είσαι νέος-α μέχρι 30 ετών; Συμμετέχεις σε οποιοδήποτε ερασιτεχνικό μουσικό συγκρότημα; Έχεις πάθος για τη ζωή; Είσαι ερωτευμένος–η; Θέλεις να βρεθείς κάπου ανάμεσα στ’Αστέρια;

Η μουσική είναι ο ακίνδυνος τρόπος για να φτιάχνεσαι!!!Δεν ξέρω αν τα περισσότερα τραγούδια γράφονται, όπως λένε σε δύσκολες στιγμές…. θέλω να πιστεύω πάντως, πως ονειρεύονται τις πιο ευτυχισμένες!!!

 

Για το Δήμο Σπάτων συμμετοχή μέχρι 30 Ιουνίου

 

Στα γραφεία «Ο Ξενοφών» του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, Λ. Βραυρώνος 5η στάση Άρτεμις από 8.00-15.00, τηλ. 2294045565

Στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στο site: www.grecofestival.com

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλ.: 6936878435 Παναγιώτα Μάρκου και 6937879757 Αννίτα Πετρογιαννάκη.

Ενας - ένας συμμετέχουν στο διαγωνισμό οργανώνοντας μουσικούς διαγωνισμούς στο Δήμο και μετά την επιλογή του καλύτερου στην Περιφέρεια.

 

Για το Δήμο Μαρκοπούλου

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου προσκαλεί όλους τους νέους που αγαπούν τη μουσική και νοιάζονται για το περιβάλλον, να δυναμώσουν τη φωνή τους, λαμβάνοντας μέρος στον πρωτότυπο αυτό διαγωνισμό, δηλώνοντας τώρα τη συμμετοχή τους, μέχρι και την Πέμπτη 20 Ιουνίου.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

• Υποβολή αίτησης συμμετοχής στο Δημαρχείο

• Αποστολή στον Δήμο, στο Fax 22990-85270.

Ηλεκτρονική αποστολή στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η αίτηση συμμετοχής διατίθεται ηλεκτρονικά, στο www.markopoulo.gr, όπως και στο Twitter του Δήμου www.twitter.com/dimosmarkopoulo.

Το τραγούδι, που θα αναδειχθεί πρώτο, στην εκδήλωση της Περιφέρειας, θα γίνει και το επίσημο τραγούδι της Περιφέρειας Αττικής, για το Περιβάλλον και θα δοθούν στον/στους συντελεστές του, τα υλικά μέσα, για να κάνει/κάνουν το πρώτο του/τους δισκογραφικό βήμα!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 273 guests και κανένα μέλος