Τελικά, όταν γίνονται εκδηλώσεις με περιεχόμενο, υπάρχει και η ανάλογη ανταπόκριση του κοινού.

Ετσι είδαμε την αίθουσα “Ιωνία” του Δήμου 3Β, να κατακλύζεται από κόσμο, τόσο που δεν χωρούσε πλέον, προκειμένου να ακούσει aggelopoulou-sigalosσολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που είχαν οργανώσει ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου (ΟΑΠΠΑ και η Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών Γλυφάδας - Βούλας), την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου.

Η «Λυρική Βραδιά» περιελάμβανε όπερα, οπερέτα και μούζικαλ,   με τους επιφανείς καλλιτέχνες της Εθνικής Σκηνής Μαρία Μαυρομμάτη – σοπράνο, Λυδία Αγγελοπούλου – μέτζο σοπράνο, Σοφία Καπετανάκου – μέτζο σοπράνο, Δημήτρη Σιγαλό – τενόρο, Πέτρο Σαλάτα – βαρύτονο και τον Μιχάλη Παπαπέτρου στο πιάνο.

Οι σολίστ τραγούδησαν αποσπάσματα από όπερες μεταξύ τniteropoulos-lyrikiων οποίων «Le nozze di Figaro», «Cozi fan tutte» (W.A. Mozart), «La boheme A» (G.Puccini), «Rigoletto», «Un Ballo in maschera» (G.Verdi), «Carmen» (G.Bizet) «Samson e Delilah» ( G.Saint Saens), Βιενέζικες και Ελληνικές οπερέτες του Θ. Σακελλαρίδης καθώς και αποσπάσματα από το μιούζικαλ «CABARET»

Η Λυρική Βραδιά έκλεισε με δύο bis όπου το ενθουσιασμένο κοινό αποθέωσε τους καλλιτέχνες.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η δημοτική σύμβουλος και υπεύθυνη πολιτιστικών στον ΟΑΠΠΑ Λυδία Αργυροπούλου, η πρόεδρος της Παναθηναϊκής Γλυφάδας - Βούλας Μαίρη Δαμηλάκου, ο Πρόεδρος του ΟΑΠΠΑ Γιάννης Νιτερόπουλος και η Λυδία Αγγελοπούλου (mezzo soprano), υπεύθυνη των καλλιτεχνικών δράσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

solist-maziΣτην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας Θεοδωρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου των 3 Β Λ. Αργυρουδάκης και Ν. Ζαχαράτος, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Γρ. Κωνσταντέλλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημ. Δαβάκης, Μαρία Σίνα, Αλεξία Καμμένου, Νανά Καραγιάν, Κ. Βασιλείου και ο τοπικός σύμβουλος Βάρης Φιορέντζης.

Τα έσοδα από την εκδήλωση, που είχαν οριστεί 5€ ανά πρόσκληση θα διατεθούν στο ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 186 guests και κανένα μέλος