Θα εξελιχθεί 12, 13 και 14 Απριλίου

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ο ΟΑΠΠΑ διοργανώνουν για πρώτη χρονιά τριήμερο Νεανικό Φεστιβάλ Τέχνης αφιερωμένο στη μουσική, το θέατρο και το χορό, με σκοπό δώσει βήμα σε νεανικές ερασιτεχνικές ομάδες και σχήματα του Δήμου, που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Τέχνης να εκφραστούν και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.                          

Το Φεστιβάλ δε θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί στις 12,13 και 14 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΙΩΝΙΑ» (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18, Βούλα).

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται από αποκλειστικά ερασιτεχνικά μουσικά, θεατρικά και χορευτικά σχήματα του Δήμου, αποτελούμενα από τουλάχιστον τρία άτομα, ηλικίας 16 -26 ετών. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν στα γραφεία του Οργανισμού, (Αφροδίτης 2, Τ.Κ 16671, Βουλιαγμένη), ή ηλεκτρονικά, στο mail του Οργανισμού (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Επιτροπή από καταξιωμένους ανθρώπους της τέχνης θα αξιολογήσει και θα καταλήξει στα σχήματα που θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ.

Τα έξοδα ήχου και φωτισμού θα επιβαρύνουν τον Οργανισμό και τυχόν έξοδα μετακίνησης το σχήμα.

Τα σχήματα θα ενημερωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου για τα αποτελέσματα της προκριματικής διαδικασίας.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 141 guests και κανένα μέλος