Σε εορταστικό κλίμα ο Δήμος Παιανίας διοργανώνει συναυλίες, εκδηλώσεις και δράσεις αναψυχής με σκοπό να προσφέρει ατμόσφαιρα μαγείας και χαράς σε όλους τους κατοίκους των δύο Δημοτικών Ενοτήτων, της Παιανίας και των Γλυκών Νερών.

Όλες οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν.

Συναυλία στα Γλυκά Νερά

Το Σάββατο 22/12 και ώρα 20:00 στο Θέατρο των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Πλάτων» θα πραγματοποιηθεί Συναυλία της Παραδοσιακής Χορωδίας Γλυκών Νερών, υπό τη διεύθυνση του χοράρχη κ. Κωνσταντίνου Παπαχριστοδούλου.

«ΕΝ ΔΥΟ ΕΠΤΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»

Μουσική Χριστουγεννιάτικη Παράσταση για παιδιά «ΕΝ ΔΥΟ ΕΠΤΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ». Πρόκειται για μια υπέροχη μουσική θεατρική παράσταση που ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Στην Παιανία, στο Θέατρο της Συνιδιοκτησίας Παιανίας, το Σάββατο 29/12 στις 6:30μμ.

«Ο ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ»

Παιδική Χριστουγεννιάτικη Παράσταση «Ο ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ», από το Θέατρο «ΘΥΜΕΛΗ». Ένα από τα αριστουργήματα της παιδικής λογοτεχνίας σε θεατρική διασκευή Διονύση Κούτση και σκηνοθεσία Έλλης Βοζικιάδου. Στα Γλυκά Νερά, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών, την Παρασκευή 28/12 στις 6:30μμ.

  1. Χριστουγεννιάτικο Πάρκο Αναψυχής στις κεντρικές Πλατείες Παιανίας και Γλυκών Νερών.

Διάρκεια: Από το Σάββατο 22/12 έως και την Πρωτοχρονιά.

Το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο Αναψυχής περιλαμβάνει υπέροχα παιχνίδια για παιδιά, σπιτάκι του Αη Βασίλη και πολλές όμορφες εκπλήξεις για όλους.

  1. Εορταστικές Δράσεις Πλατείας. Μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν ένα υπέροχο θέατρο δρόμου με εμψυχωτές, νεράιδες και ξωτικά διάρκειας 3 ωρών.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Παιανία στις 24/12 και στα Γλυκά Νερά στις 31/12 το πρωί 11:00 - 14:00.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 288 guests και κανένα μέλος