σταθερή στήριξη και ανάδειξη της πολιτιστικής δημιουργίας του Δήμου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, το 5o Φεστιβάλ Χορωδιών που διοργάνωσε ο Δήμος Διονύσου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η αντιδήμαρχος  Καλλιόπη Ταουξή, η οποία εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Διονύσου Διονύση Ζαμάνη, μετέφερε τον χαιρετισμό του και καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη των χορωδιών, τους μουσικούς και τους διευθυντές των χορωδιών για τη συμμετοχή τους.

Η K. Ταουξή στην ομιλία της αναφέρθηκε στη σταθερή στήριξη και ανάδειξη της πολιτιστικής δημιουργίας από τον Δήμο Διονύσου, με πληθώρα εκδηλώσεων και πολιτιστικών προγραμμάτων ενώ επεσήμανε και τη σημασία του Χορωδιακού Φεστιβάλ για τον μουσικό πολιτισμό της περιοχής.

Στο Φεστιβάλ έλαβαν μέρος: Η Μικτή Χορωδία Δήμου Ηρακλείου υπό τη διεύθυνση του Νίκου Φυλακτού, η Μικτή Χορωδία Ελληνικού υπό τη διεύθυνση της  Μαρίνας Κατσαρού, η Μικτή Χορωδία Δήμου Διονύσου υπό τη διεύθυνση του Ματθαίου Λεγάκη και η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου “Τερψιχόρη Παπαστεφάνου” υπό τη διεύθυνση της κας Όλγας Αλεξοπούλου.

Οι χορωδίες ερμήνευσαν έργα και τραγούδια Μ. Θεοδωράκη, Στ. Κουγιουμτζή, Στ. Σπανουδάκη, Γ. Χατζηνάσιου και Μ. Χατζηδάκι καθώς και ελληνικά και ξένα παραδοσιακά, προσφέροντας ένα ιδιαίτερα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα γεμάτο μελωδία, το οποίο οι θεατές επιβράβευσαν με παρατεταμένο χειροκρότημα.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με απονομές τιμητικών πλακετών στις χορωδίες και τους μαέστρους,  ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και μικρή δεξίωση.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 512 guests και κανένα μέλος