Θεατρικές παραστάσεις – μουσικές βραδιές – συναυλίες

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ 10-11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 20:00

Η Θεατρική Ομάδα της Εστίας Νέας Σμύρνης, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την παράσταση της φετινής 46ης θεατρικής περιόδου με το αστυνομικό έργο του Ρομπέρ Τομά

“8 γυναίκες κατηγορούνται”.

Είσοδος Ελεύθερη.

 

ΤΡΙΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 18:00

Η Εστία Νέας Σμύρνης σας προσκαλεί στο καθιερωμένο Ετήσιο Φιλανθρωπικό Τσάι.
Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με τον Παύλο Καρποδίνη και επίδειξη μόδας από την σχεδιάστρια Λένα Λαδά.
Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ.
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 19:30

Η Εστία Νέας Σμύρνης σας προσκαλεί στο Ρεσιτάλ κλασικού τραγουδιού υπό το τίτλο “ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ” με την υψίφωνο Μαρία Κοσμά, στο πιάνο ο Σπύρος Μπάνος. Αφιερωμένο από την καλλιτέχνιδα, στην γέννηση του Θεανθρώπου Σωτήρος μας και στην πόλη της Νέας Σμύρνης. Παρουσίαση καλλιτεχνικού προγράμματος από τον Σκηνοθέτη και Γενικό Γραμματέα της Εστίας Νέας Σμύρνης κ. Ανδρέα Ζάκα.

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 10:00

Εορταστική προβολή ντοκιμαντέρ: “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” κλασικό μπαλέτο. Χορεύουν η Μαργκότ Φοντέην και ο Ρούντολφ Νουρέγιεφ.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο.    

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΔΕΚΕΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 19:00

Η μεικτή τετραφωνική Χορωδία της Εστίας Νέας Σμύρνης, σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της, όπου θα ερμηνεύσει Ελληνικά κάλαντα της περιόδου του Δωδεκαημέρου, καθώς και ύμνους ξένων συνθετών. Στο πιάνο συνοδεύει η κ. Γιούλη Παπουτσάκη. Τη χορωδία διευθύνει ο Μαέστρος κ. Σταύρος Πιοτόπουλος.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 19:30

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με την υψίφωνο Τζίνα Φωτεινοπούλου.

Συμμετέχουν επίσης οι σολίστ: πιάνο Ιρίνα Κουζνετσόβα, Μάγδα Νικολαϊδου, Βιβή Κλεισούρα /φλάουτο Αλεξάνδρα Καμηνιώτη /ακορντεόν Κυριάκος Τσολάκης /ξυλόφωνο Νατάσα Δίπλα. Κουαρτέτο εγχόρδων «Quadro Armonico» με τους: Α΄βιολί Γιάννης Γεωργιάδης /Β΄ βιολί Νίκος Πυλαρινός /βιόλα Γιώργος Γαϊτάνος /τσέλο Αστέριος Πούφτης. Οι μικροί σολίστ: Νίκος Κάβουρας, Αντιγόνη Καρανίκα, Βασίλης Πάτσης.

Η χορωδία «Ευμέλεια» υπό την διεύθυνση της Τζίνας Φωτεινοπούλου.

Το φωνητικό σύνολο «Voice Box» υπό την διεύθυνση της Μαργαρίτας Παπαδημητρίου, στο πιάνο συνοδεύει ο Γιώργος Δούσης.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 18:30

Λογοτεχνικό Σαλόνι: Παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Έφης Γρηγοριάδου, με τίτλο: “Εδεσματολόγιον Χριστουγέννων των Αλησμόνητων Πατρίδων” των Εκδόσεων Σαββάλας. Το βιβλίο θα προλογίσει η κ. Ράνια Χρυσοχοϊδου εκπαιδευτικός – Πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων «Η Μαύρη Θάλασσα». Θα παιχτεί το γνωστό παραμύθι στην Ποντιακή διάλεκτο «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» από τον συγγραφέα Κυριάκο Σαχανίδη. Συμμετέχει η χορευτική ομάδα και η χορωδία της Ένωσης Ποντίων «Η Μαύρη Θάλασσα», λύρα Γιάννης Καζαντζίδης, νταούλι Παναγιώτης Καζαντζίδης, τραγούδι Φώτης Κοζυράκης. Η όλη εκδήλωση θα αναμεταδοθεί από την Στοκχόλμη και σε ολόκληρο τον απόδημο ελληνισμό.     

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 16-18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

 

Εορταστική αγορά Συλλεκτικό ημερολόγιο του 2017 με θέμα μικρασιατικά κεντήματα, αγορά βιβλίων, χειροποίητα στολίδια από τα Επιμορφωτικά Τμήματα και τα Μέλη της Εστίας Νέας Σμύρνης, Χριστουγεννιάτικα δώρα και πολλά άλλα.

Παιδικές εκδηλώσεις στο χώρο της Βιβλιοθήκης οι μικροί μας επισκέπτες θα παρακολουθήσουν αφηγήσεις και προβολές παιδικών παραμυθιών, θα ζωγραφίσουν,

θα δημιουργήσουν την δική τους κάρτα για το δέντρο ευχών της Εστίας και θα ταχυδρομήσουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη.

                                                        

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΔΕΚΕΒΡΙΟΥ 2016
 
•   11:00 - 22:00 Εορταστική αγορά

•   17:00 - 19:00 Παιδικές εκδηλώσεις

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
 
•   11:00 - 13:00 Εορταστική αγορά & Παιδικές εκδηλώσεις

•   18:00 - 22:00 Εορταστική αγορά

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
 
•   11:00 - 20:00 Εορταστική αγορά & Παιδικές εκδηλώσεις
•   Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στην αίθουσα “Πάνος Χαλδέζος”
 
 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 243 guests και κανένα μέλος