Πολλές παράλληλες εκδηλώσεις

 

Ένα εορταστικό - χριστουγεννιάτικο - εικοσαήμερο ετοιμάζει ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, χορωδιακές βραδιές,εργαστήρια κατασκευών, διαδραστικά παιχνίδια, γωνιές ψυχαγωγίας και πολλά δρώμενα, όπως παρακάτω:

«Το φύλλο που δεν ήθελε να πέσει»

Στις 11 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο “ΙΩΝΙΑ” και ώρα 12:00 η παιδική παράσταση “Το φύλλο που δεν ήθελε να πέσει”.

Πρόκειται για την ιστορία ενός φύλλου που έμαθε να αντιμετωπίζει με τόλμη τις δυσκολίες της ζωής, να υπερασπίζετε και να διεκδικεί τους στόχους του, να μην ξοδεύει άσκοπα τις δυνάμεις του....

Μετά την παράσταση, ο Αι-Βασίλης, ο τάρανδος και τα ξωτικά του περιμένουν τα παιδιά για να φτιάξουν δωράκια.

Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Βούλας

Στις 16 Δεκεμβρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00  η κεντρική πλατεία της Βούλας θα μετατραπεί σ΄ένα χιονισμένο χωριό γεμάτο εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους με μουσική, ακροβατικά, εργαστήρια κατασκευών και ζαχαροπλαστικής, παιχνίδια και θέατρο δρόμου. Στις 19:30 θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης και θα ακολουθήσει συναυλία για όλη την οικογένεια, με τίτλο “Φωνές Χριστουγέννων”, με τη διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου την ορχήστρα της και πολυμελή χορωδία. Η συναυλία θα περιλαμβάνει κομάτια από την Αγ. Νύχτα και το Ave Maria μέχρι τον John Lenon.

Mε τον Στέφανο Κορκολή

Στις 17 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο “ΙΩΝΙΑ” και ώρα 20:00 ο διεθνούς φήμης πιανίστας Στέφανος Κορκολής σε μία μοναδική εμφάνιση “εφ΄όλης της ύλης” θα ταξιδέψει το κοινό μαζί με την ορχήστρα του και τη Σ.Μανουσάκη στον μουσικό του κόσμο με δικά του έργα και συνθέσεις, αλλά και τραγούδια που αγάπησε.

Eνα ταξίδι στο κέντρο της Γης”

Στις 18 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Βάρης και ώρα 11 το πρωί ξεκινάει “ένα ταξίδι στο κέντρο της Γης” για τους μικρούς μας φίλους. Η ομάδα “Νεάπολις” παρουσιάζει το κλασικό αριστούργημα του Ιούλιου Βερν σε μία απ’ τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς.

H Συνάντηση
Μίκης Θεοδωράκης - Μάνος Χατζιδάκις
 

Στις 18 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιωνία οργανώνεται μια ξεχωριστή μουσική βραδιά. Ο Μίκης Θεοδωράκης συναντά τον Μάνο Χατζιδάκη μέσα από το λόγο, τη μουσική, το χορό και την εικόνα. Μία μοναδική μουσικoλογοτεχνική βραδιά από τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Βάρης και το Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών “Απολλωνία”.

Συναυλία κλασικής μουσικής

Το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου 3Β, θα κλείσει στις 22 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο “ΙΩΝΙΑ”, προπαραμονή Χριστουγέννων με την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων – ΑΣΟΝ. Μία συναυλία κλασικής μουσικής με 35 όργανα επί σκηνής υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Π.Σεργίου.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 219 guests και κανένα μέλος