Εσείς θα πουλάγατε τη ψυχή σας για 45 ευρώ;

“how to hold your breath” της Ζίνι Χάρις

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Διάνα, η νέα παράσταση της Ελένης Ράντου, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Το ψυχολογικό θρίλερ “Για μια ανάσα...” ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά το Royal Court του Λονδίνου.

Η αλληγορία της Ζίνι Χάρις, προσεγγίζει με μοναδικά πρωτότυπο τρόπο το αβοήθητο του σύγχρονου ανθρώπου μπροστά στην εξουσία του χρήματος. Δύο γυναίκες βιώνουν μια σύγχρονη Οδύσσεια, αναζητώντας την Ιθάκη τους μέσα σε μια Ευρώπη που καταρρέει. Ταξιδεύουν στους φόβους, στις αξίες και στα όνειρα του “δυτικού” ανθρώπου του σήμερα, συναντώντας όλα τα αδιέξοδα της σύγχρονης ζωής. Παλεύουν με θεούς και δαίμονες πασχίζοντας να εξηγήσουν και να νοηματοδοτήσουν την ίδια τους την ύπαρξη. Η πορεία τους μετατρέπεται σε ένα γοητευτικό παραμύθι, μέσα στο οποίο αφόρητες αλήθειες έρχονται στην επιφάνεια...

Εσείς θα πουλάγατε τη ψυχή σας για 45 ευρώ; 

Υπάρχει έρωτας χωρίς συναλλαγή;

Πως προσαρμόζεσαι όταν οι καιροί αλλάζουν;

Τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις για μια ανάσα;

Η παράσταση θα παίζεται από Τετάρτη ως Κυριακή στο Θέατρο Διάνα (Ιπποκράτους 7 Αθηνα). Παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Ράντου, Ελένη Ουζουνίδου, Αντώνης Καρυστινός, Μελέτης Ηλίας, Κρίς Ραντάνοφ και Γιώργος Ματζιάρης.

Τζωρτζίνα Καλέργη

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 167 guests και κανένα μέλος