Ο Δήμος Διονύσου και ο ΟΝΑΠ «Θέσπις» σε συνεργασία με τις Δημοτικές Κοινότητες και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου ανακοίνωσαν την έναρξη του Καλοκαιρινού Πολιτιστικού Φεστιβάλ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2016 (Α΄ Κύκλος Εκδηλώσεων), με τίτλο «Παράδοση και Πολιτισμός».
 
Σκοπός του Φεστιβάλ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2016 είναι η διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς και γενικότερα του λαϊκού πολιτισμού και της ελληνικής παράδοσης, ταυτόχρονα με την ανάδειξη των τοπικών πολιτιστικών δραστηριοτήτων καθώς και την προσφορά στους δημότες μεγάλου εύρους μουσικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας ώστε να έχουν πολλές δυνατότητες διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
 
Για το λόγο αυτό διοργανώνονται πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, όπως, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές, εκδηλώσεις με παραδοσιακούς χορούς, χορωδιακό φεστιβάλ, αναβίωση εθίμων, συναυλίες, παραδοσιακές πανηγύρεις, εκθέσεις ζωγραφικής και άλλες.
Ιδιαίτερη μέριμνα υπάρχει ώστε να αναδειχθεί και να προβληθεί το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα από τη συμμετοχή των δημοτών και ειδικά της νεολαίας στα πολιτιστικά προγράμματα του ΟΝΑΠ «Θέσπις».
 
Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο και προσκαλούνται οι δημότες να τις τιμήσουν με την παρουσία τους.
 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 126 guests και κανένα μέλος