Η καλύτερη ζωγραφιά έγινε ευχητήρια κάρτα του Δημάρχου

Σε “ζεστό” εορταστικό κλίμα, ανάμεσα σε μελωδίες και παιδικά χαρούμενα πρόσωπα γεμάτα προσμονή, για τα Χριστούγεννα, στόλισαν όλοι μαζί με… «πολύχρωμες» ευχές το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, το μεσημέρι της Κυριακής, 6 Δεκεμβρίου 2015.

Μικροί και μεγάλοι, χάρηκαν από κοντά την μαγεία των Χριστουγέννων και έδωσαν την δική τους, ξεχωριστή ευχή, αυτές τις άγιες ημέρες, για έναν καλύτερο κόσμο, με Υγεία, Αγάπη και Ευδαιμονία.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, οι μαθητές της πόλης και τα παιδιά των Τμημάτων, του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», ομόρφυναν το Δέντρο στολίζοντάς το με τις Ευχητήριες Κάρτες που ετοίμασαν, μετά από πρόσκληση του Δήμου Μαρκοπούλου, να αφήσουν τον εαυτό τους και τη φαντασία τους ελεύθερη και η σκέψη τους να γίνει ζωγραφιά και μία Ευχή για όλο τον κόσμο!

Η μεγάλη ανταπόκριση και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ξεπέρασαν και τις πιο φιλόδοξες προσδοκίες. Περισσότερα από εξακόσια (600) έργα τέχνης των παιδιών μας, με χρώματα, αγάπη και δυνατά μηνύματα για Υγεία και Ειρήνη, βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου μας και μοιράζουν θετική ενέργεια σε όλους!

Η καλύτερη ζωγραφιά -που επιλέχθηκε με δυσκολία από τα μέλη της Επιτροπής του Δήμου Μαρκοπούλου, καθώς όλες οι ζωγραφιές ήταν εξαιρετικές- έγινε η επίσημη εορταστική κάρτα του Δημάρχου, με την οποία θα στείλει τις ευχές του για τα Χριστούγεννα.

Ως «έπαθλο», ο δημιουργός της, Παντελής Κουγιουμτζίδης, από την τάξη Β1 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη και τα μέλη της οικογένειάς του, θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις», για τη χειμερινή σεζόν 2015-2016!

Οι Μελωδίες της ορχήστρας «Nastazia & The Jazzuars – The Light Year Project», πλαισίωσαν την εκδήλωση και έδωσαν τον ρυθμό στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Πάρτι.

Μαζί τους, η εξαίρετη Elena Fornaro στο τραγούδι και οι αγαπημένοι μας Human Beatboxers Gno & Tsatsaras, ερμήνευσαν μεταξύ άλλων, «Forget your troubles! Come on Get Happy!», «Sing! Sing! Sing!», «Santa Claus is coming to Town!», συμπαρασύροντας μικρούς και μεγάλους να τραγουδήσουν κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ολοι ευχήθηκαν σε όλους: Καλά Χριστούγεννα

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 112 guests και κανένα μέλος