Χιλιάδες πολίτες διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου, 5/9/2015, στα πλαίσια της ετήσιας ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ, που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, για πέμπτη συνεχή χρονιά, στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Γύρω από το Άγαλμα του Αφανούς Ναύτη, στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη, πλήθος κόσμου τίμησε την παραδοσιακή αυτή γιορτή, που διοργανώνεται σε παραθαλάσσια μέρη και έχει πλέον καθιερωθεί σε θεσμό στον Δήμο.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ιδιοκτητών Ερασιτεχνικών Σκαφών (Ν.Ο.Ι.Ε.Σ.) Πόρτο Ράφτη και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) που συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση, κέρασαν τον κόσμο ψητή σαρδέλα, κρασί και μπύρα.

Οι ήχοι ζωντανής μουσικής από λαϊκή ορχήστρα, συνοδευόμενη από τους Γιώργο Σαρρή, Νάσια Κονιτοπούλου και Μαρίνα Βλαχάκη, «έντυσαν» μουσικά όλη τη βραδιά και παρέσυραν τον κόσμο στον χορό, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα παραδοσιακά συγκροτήματα του Χορευτικού - Λαογραφικού Ομίλου Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη «Μυρρινούς» και του Λαογραφικού – Πολιτιστικού Ομίλου Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη «Δήλιος Απόλλων», ήταν αυτά που άνοιξαν χορευτικά τη βραδιά, εισπράττοντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού!

Με ατελείωτο χορό αποχαιρέτισαν όλοι μαζί το καλοκαίρι και ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 102 guests και κανένα μέλος