Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής και κοσμήματος της εικαστικού Όλγας Σουλαχάκη, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (οδός Γ. Παπαβασιλείου 34, Μαρκόπουλο).

Με συνεχή έμπρακτη αφοσίωση στους νέους καλλιτέχνες, τη μοναδική «ματιά» και δυναμική τους στα πολιτιστικά δρώμενα, ο Δήμος Μαρκοπούλου φιλοξενεί την εικαστικό έργο της Όλγας Σουλαχάκη, που ανέκαθεν αναζητούσε την ορθή μέθοδο και την διέξοδο για την έκφραση σκέψεων και συναισθημάτων. Από την ζωγραφική έως την δερματοστιξία, καλύπτει την ανάγκη επικοινωνίας, αλλά και την εναλλακτική προσέγγιση και ερμηνεία του κόσμου. Παρ’ όλα αυτά, όλες οι μορφές τέχνης, από την χαρακτική έως την ξυλογλυπτική και την φωτογραφία, την έχουν βοηθήσει, η κάθε μία με τον τρόπο της και σε διαφορετικό χρόνο, στην απελευθέρωση και την ενσυναίσθηση.

Είναι τελειόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών και έχει επιμορφωθεί σε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών, όπως η ξυλογλυπτική, οι γραφικές τέχνες, η τέχνη του βιβλίου, η χαρακτική, η δημιουργία σχεδίων για δερματοστιξία (tattoo) και ο σχεδιασμός εικαστικών κοσμημάτων και αδαμαντοδετική.

Από το 2010, συμμετέχει σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις, σε πολιτιστικούς πολυχώρους και Δήμους της Αττικής.

Διάρκεια έκθεσης: 20 – 22 Φεβρουαρίου 2015
Ωράριο έκθεσης: 9.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. και 5.30 μ.μ. - 8.30 μ.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε όλους!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 131 guests και κανένα μέλος