Ο Δήμος Μαρκόπουλου σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Μαρκόπουλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), διοργανώνουν Αποκριάτικη Γιορτή, το Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, με πολύ χορό, παιχνίδια και Αποκριάτικη παρέλαση.

Οι απογειωτικοί ρυθμοί του LATIN συγκροτήματος, οι ξυλοπόδαροι, τα δεκάδες μπαλόνια και το Face Painting για τα παιδιά, στη φετινή Αποκριάτικη Γιορτή, είναι μια μοναδική ευκαιρία, για όλους να ξεφαντώσουν, σε μια ξέφρενη παρέλαση στο κέντρο της πόλης!

Προσκαλούμε και «προκαλούμε» όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, τους Συλλόγους του Δήμου μας, αλλά και την «παρέα» σας, να συμμετάσχετε στη μεγάλη αυτή Αποκριάτικη Παρέλαση.

Η καλύτερη θεματολογία μεταμφίεσης ομάδος, θα επιλεγεί από τετραμελή επιτροπή (εκπρόσωπος Δήμου, εκπρόσωπος Διδασκόντων, εκπρόσωπος Μαθητών και εκπρόσωπος Πολιτιστικών Συλλόγων) και θα έχει ως έπαθλο για κάθε μέλος, ατομική κάρτα ελεύθερης εισόδου στη Δημοτική Πλαζ Αυλακίου στο Πόρτο Ράφτη, για το καλοκαίρι του 2015, καθώς επίσης και ένα «έργο τέχνης», από το Τμήμα Ζωγραφικής του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»!

Σας περιμένουμε όλους, στο πιο τρελό πάρτι της χρονιάς.
Εσείς τί θα ντυθείτε φέτος;

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 291 guests και κανένα μέλος