Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Δήμος Β.Β.Β. - πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου
Δευτέρα 22 Απρίλιος 2019, 18:30
ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η - Σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην 9η/2019 Δημόσια - Ανοικτή - Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, την 22η Απριλίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:
  1. Επικύρωση πρακτικών Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για τα έτη 2017 και 2018.
  2. Έγκριση για αγορά ρυμοτομούμενου τμήματος στην Δ.Ε. Βάρης μέσα στον χαρακτηρισμένο χώρο σχολείου απέναντι από τα ΟΤ Γ111, Γ156 στην οδό Νίκης και συγκεκριμένα δύο όμορων οικοπέδων που εφάπτονται με το χώρο του σχολείου (Γυμνάσιο – Λύκειο 1ου ΤΕΕ Βάρης).
  3. Υποβολή παραίτησης από την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη.
  4. Λήψη απόφασης για την επίσπευση έναρξης της αντιπυρικής περιόδου, έτους 2019.
  5. Εξειδίκευση πίστωσης του κωδικού αριθμού με τίτλο “Διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων” για την εκδήλωση με τίτλο “Διοργάνωση της 30ης Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης”.
  6. Έγκριση παράτασης του χρόνου εκτέλεσης της σύμβασης με τίτλο “Εναλλακτική Διαχείριση Οργανικών και Στερεών Αποβλήτων του Δήμου για την καινοτομική παραγωγή Vita Green – Vita Green Plus, εφαρμογή, αξιολόγηση και αξιοποίηση”.
  7. Έγκριση 1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 του Ιδρύματος Κοινωνικού Ξενώνα Ενηλίκων Βουλιαγμένης.
  8. Έγκριση αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) οικ. έτους 2019 του Ιδρύματος Κοινωνικού Ξενώνα Ενηλίκων Βουλιαγμένης.
  9. Συμπληρωματική κατανομή ποσού 12.621,04€ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2018 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.
  10. Έγκριση οικονομικής ενίσχυσης για την δημιουργία σχολικού εργαστηρίου φυσικών επιστημών (ΣΕΦΕ) στο 1ο Γυμνάσιο Βούλας.
  11. Έγκριση (Β’ 2019) κατανομής ποσού 70.663,84€ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.
  12. Oρισμός εκπροσώπου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ως Πρόεδρου του Πρωτοβάθμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης χώρων Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων και του αναπληρωτή του καθώς και τον ορισμό υπαλλήλου του Δήμου ως Γραμματέα του ως άνω Συμβουλίου και του αναπληρωτή του, για το έτος 2019.
  13. Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων έτους 2019 του Φιλανθρωπικού σωματείου “Οι φίλοι του ΠΙΚΠΑ Βούλας”
  14. Mερική ανάκληση της υπ΄αριθμ. 521/17.12.2018 απόφασης Δ.Σ. με θέμα “Οικονομική ενίσχυση”.
  15. Οικονομική ενίχσυση σε άπορους δημότες.
  16. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού έτους 2018 της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (ΝΠΔΔ).
  17. Λήψη απόφασης περί αναγκαστικών ή μη εκταφών.
  18. Λήψη απόφασης περί καταβολής ή μη με δόσεις του δικαιώματος χρήσεως του με αριθμ. 0208 τομέα ΤΤ2 (πολυτελείας) οικογενειακού τάφου στο Δημ. Κοιμητήριο Βούλας.
  19. Λήψη απόφασης για τη χορήγηση μίας (1) θέσης στάθμευσης (parking) σε ΑΜΕΑ.
  20. Έγκριση παραχώρησης θέσης στάσης τουριστικού λεωφορείου έμπροσθεν του ξενοδοχείου ¨Athenian Riviera¨ στη Δ.Ε. Βουλιαγμένης.
  21. Έγκριση παραχώρησης θέσης στάσης τουριστικού λεωφορείου έμπροσθεν του ξενοδοχείου ¨Vouliagmeni Suites¨ στη Δ.Ε. Βουλιαγμένης.
  22. Έγκριση 4ου τακτοποιητικού Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου με τίτλο “Επισκευές Σχολείων”.
  23. Έγκριση για τον 3ο ΑΠΕ και την 1η συμπληρωματική σύμβαση του έργου: ‘Ανακατασκευές Δημοτικών Κτιρίων”μετά και την σύμφωνη γνώμη του Τεχνικού Συμβουλίου Δημοσίου Έργων - ΣΔΕΠΑ.
  24. Έγκριση τροποποίησης 154/2018 μελέτης και υπ’ αριθμ. 11741/28-3-2019 σύμβασης σχετικά με την “Προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων και εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης”.
  25. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «Δημοτική οδοποιία 2017».
  26. Έγκριση παράτασης του χρόνου εκτέλεσης της σύμβασης με τίτλο “Μίσθωση βαρέως τύπου οχημάτων για μεταφορά οχημάτων της Δ/νσης Καθαριότητας”.
  27. Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας της σύμβασης ανάθεσης εκπόνησης της μελέτης με τίτλο “Γεωλογικές & υδροτεχνικές μελέτες καταλληλότητας για τα κοιμητήρια Δ.Ε. Βούλας & Βουλιαγμένης”
  28. Επιβολή προστίμου στην επιχείρηση με την επωνυμία Τσίλης Ιωάννης του Θωμά για (3) παράνομα διαφημιστικά πλαίσια μονής όψης/υπαίθριες διαφημίσεις (αφίσες) - “ρύπους” σε δημόσιο χώρο, σε στύλους φωτισμού επί του πεζοδρομίου της Λ. Κων/νου Καραμανλή 18 στη Βούλα και της διαχωριστικής νησίδας της οδού Λ. Καραμανλή 24 στη Βούλα.
  29. Έγκριση ή μη κοπής πεύκου στο πεζοδρόμιο επί της οδού Ελασσόνως 33, στην Δ.Ε. Βούλας.
  30. Έγκριση ή μη κοπής πεύκων στο πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών Λ. Κατσώνη και Παπαρηγοπούλου 21, στην Δ.Ε. Βούλας.
  31. Έγκριση ή μη κοπής ενός ευκαλύπτου στη συμβολή των οδών Διγενή & Γράμμου, στην Δ.Ε. Βούλας.
  32. Έγκριση ή μη κοπής πεύκου στο πεζοδρόμιο επί της οδού ΄Εβρου 2, στην Δ.Ε. Βάρης.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 201 guests και κανένα μέλος