Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Απόκριες στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Από Κυριακή 24 Φεβρουάριος 2019
Έως Κυριακή 03 Μάρτιος 2019

Ένα πλούσιο αποκριάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων για παιδιά και ενήλικες


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιδικό θέατρο, εργαστήρια κατασκευών, μπαλονοκατασκευές και πολλές εκπλήξεις, συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες, έθιμα – χοροτράγουδα, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια και φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει το Γαϊτανάκι.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Βάρης (Άττιδος 7), με τη μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά 3-12 ετών «Τικ Τακ Ντο». Πρόκειται για ένα παραμύθι που συστήνει στο κοινό τον Μπαχ, τον Μότσαρτ και τον Μπετόβεν. Παράλληλα, θα υπάρχουν στο χώρο εργαστήρια θεάτρου και κατασκευών, μπαλονοκατασκευές και face painting.

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στις 20:00 στην κεντρική πλατεία Βούλας (Πλατεία «Ιμίων»), θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Άρτεμις Ζάννου και τους Straight Ahead, με μουσικές από το μπλουζ και το λάτιν, μέχρι το ροκ και την ντίσκο.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία» (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18), θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη Ρένα Μόρφη. Η συναυλία, εκτός από μουσική, θα περιλαμβάνει και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Το πρόγραμμα κορυφώνεται την Κυριακή 3 Μαρτίου, στη Βάρη (Βασιλέως Κωνσταντίνου και Μητρώου, έναντι Δημαρχείου Βάρης) με δύο εκδηλώσεις:

α) στις 11:00 π.μ. «Κυνηγώντας το Χαρταετό»: πρόκειται για υπαίθρια παιδική εκδήλωση με μάγους, ταχυδακτυλουργούς, διαγωνισμούς, δώρα, εργαστήρια κατασκευής χαρταετού, face painting και πολλές εκπλήξεις.

β) στις 12:00 μ.μ. «Τις τρανές τις Απόκριες»: πρόκειται για μουσικοχορευτική εκδήλωση με σκωπτικά και χοροτράγουδα, από τον Λαογραφικό Όμιλο Βάρης «Σέμελη», την παραδοσιακή ορχήστρα «Ναξιδευτές» και τη φιλική συμμετοχή του Συλλόγου Κορωνιδιατών Νάξου.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2132020775 και 2132020777.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 136 guests και κανένα μέλος