Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Πώς μπορώ να αποκτήσω μια νέα θεση εργασίας έχοντας ένα χρόνιο νόσημα;
Σάββατο 13 Ιανουάριος 2018, 10:00

Πώς μπορώ να αποκτήσω μια νέα θεση εργασίας έχοντας ένα χρόνιο νόσημα;

Πώς μπορώ να αποκτήσω μια νέα θεση εργασίας έχοντας ένα χρόνιο νόσημα; Ποια τα δικαιώματά μου στο χώρο εργασίας; Πώς θα ξεπεράσω τα εμπόδια που αντιμετωπίζω εντός του εργασιακού πλαισίου;

Στην 3η Ημερίδα του Προγράμματος "Ευαισθητοποίηση & Επαγγελματική Ενδυνάμωση Ατόμων με ρευματικά νοσήματα", η Μανιώτη Αγγελική,Υπεύθυνη κατάρτισης κέντρου Δια Βίου μάθησης Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ", θα μιλήσει σχετικά με το δικαίωμα στη γνώση και την αξία συμπεριληπτικότητας στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Επίσης, ο Ιωάννης Λυμβαίος, Γενικός Γραμματέας Ε.Σ.Αμε.Α.,θα μιλήσει για τα άτομα με αναπηρία στο χώρο εργασίας,τα δικαιώματά τους και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν.

H ενημερωτική ημερίδα, γίνεται στις 13 Ιανουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, στις 10π.μ.,

Oποιος ενδιαφέρεται να παραστεί πρέπει να κάνει κράτηση θέσης στο 2108847268.

Λίγα Λόγια για το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα αφορά σε άτομα που νοσούν και είναι άνεργα ή απασχολούνται σε θέσεις εργασίας που δεν ενδείκνυνται για την κατάσταση της υγείας τους.

Οι συμμετέχοντες είχαν μια αρχική συνάντηση με ψυχολόγο, όπου διερεύνησαν από κοινού τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους αναφορικά με την επαγγελματική τους ζωή.

Από τον Οκτώβριο,έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά από ενημερωτικές ημερίδες με εκπροσώπους φορέων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των δικαιωμάτων, της επανένταξης στην αγορά εργασίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Σε αυτές τις ημερίδες συλλέγουν χρήσιμες πληροφορίες και γνωρίζουν τους φορείς και τις υπηρεσίες που θα μπορούν να αξιοποιήσουν στην αναζήτηση τους.

Τέλος, οι συμμετέχοντες εντάχθηκαν σε ομάδες ψυχοδράματος στις οποίες ενεργοποιήθηκαν, ενδυναμώθηκαν και επεξεργάστηκαν μέσα από σειρά συνεδριών την επαγγελματική τους ταυτότητα.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 86 guests και κανένα μέλος