Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»
Από Τετάρτη 03 Ιανουάριος 2018
Έως Δευτέρα 08 Ιανουάριος 2018
Προβολές

 
«STAR WARS: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ JEDI»
,την εξαιρετική ταινία κιν. σχεδίων «COCO»
και την ελληνική τρυφερή κομεντί «ΤΖΑΜΑΪΚΑ»,
 

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», παρουσιάζει για την εορταστική περίοδο, το θρυλικό sequel «STAR WARS: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ JEDI», την εξαιρετική ταινία κιν. σχεδίων «COCO» και σε Α΄ προβολή τη νέα ελληνική ταινία «ΤΖΑΜΑΪΚΑ».

 
 
 
 
COCO
(μεταγλωτ.)
 

Από Πέμπτη 21, έως και Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017, ώρες προβολών: 6.30 μ.μ.

Από Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, έως και Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018, ώρες προβολών: 5.30 μ.μ.

Σε σκηνοθεσία του Lee Unkrich («Toy Story 3») και του Adrian Molina (story artist στο «Μπαμπούλες Πανεπιστημίου») και σε παραγωγή της Darla K. Anderson («Toy Story 3»).

Το «COCO», η νέα ταινία της Disney και της Pixar, παρουσιάζει «Το Γεύμα του Δάντη – Μία σύντομη ιστορία»

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής, η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές, ο Miguel ονειρεύεται να γίνει ένας επιδέξιος μουσικός σαν το είδωλό του, τον Ernesto de la Cruz. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Miguel θα βρεθεί στην εκθαμβωτική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Στην πορεία θα συναντήσει τον Hector, έναν γοητευτικό απατεώνα και μαζί θα κάνουν ένα απίθανο ταξίδι, προσπαθώντας να ανακαλύψουν την αλήθεια της οικογενειακής ιστορίας του Miguel.

 

 

STAR WARS: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ JEDI
(Star Wars: The Last Jedi)
 
Από Πέμπτη 21, έως και Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017,
ώρες προβολών: 9.00 μ.μ.
 

Σκηνοθεσία: Rian Johnson

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Laura Dern & Benicio Del Toro

Στο «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» της Lucasfilm, η ιστορία των Skywalker συνεχίζεται, καθώς οι πρωταγωνιστές του «Η Δύναμη Ξυπνάει», ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους γαλαξιακούς ήρωες, σε μια επική περιπέτεια που ξεκλειδώνει αρχαία μυστήρια της Δύναμης και τρομερές αποκαλύψεις για το παρελθόν.

 

 

ΤΖΑΜΑΪΚΑ - Α΄ Προβολής

Από Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, έως και Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018, ώρες προβολών: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός
Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Παραγωγή: VIEWMASTER Films
 

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Σπύρος Παπαδόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μελέτης Ηλίας, Νίκος Παντελίδης, Μαίρη Ευαγγέλου, Ίρις Πανταζάρα, Παύλος Ορκόπουλος, Νίκος Ορφανός Παραγωγοί: Κώστας Λαμπρόπουλος, Γιώργος Κυριάκος Φωτογραφία: Γιάννης Δρακουλαράκος

Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης
Μοντάζ: Λάμπης Χαραλαμπίδης
Σκηνογραφία: Στέφανος Κατσέλης
Ενδυματολογία: Νινέττα Ζαχαροπούλου
Ηχοληψία: Νίκος Μπουγιούκος
 

Η ταινία είναι μια συμπαραγωγή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, της ΕΡΤ και της Feelgood Entertainment.

Ο Άκης (Σπύρος Παπαδόπουλος), οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης, που ζει κάθε μέρα σα να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος, δεμένοι από μικροί ως αδέλφια, αποξενωμένοι όμως στην ενήλικη καθημερινότητά τους, πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη ταινία, για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη, που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Οι κοινές αναμνήσεις, τα ταξίδια μακρινά ως τη Τζαμάικα - το άπιαστο όνειρο που μοιράστηκαν ως παιδιά - το αστείρευτο χιούμορ του Τίμου και η αγνή ψυχή του Άκη, υφαίνουν μια σπαρταριστή και λυτρωτική ιστορία που σφύζει από χιούμορ, συναίσθημα και αγάπη για τη ζωή.

Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας ταινίες και από τη νέα σελίδα του «Άρτεμις», στο Facebook: www.facebook.com/artemiscinema/

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924
 

Καλές Γιορτές και Καλή Νέα Κινηματογραφική Χρονιά στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»!

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 196 guests και κανένα μέλος