Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Συναυλία Αλληλεγγύης με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στο Δήμο Κρωπίας
Τετάρτη 13 Σεπτέμβριος 2017, 20:00

Η ιστορική και διεθνώς αναγνωρισμένη Μπάντα του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Κρωπίας για να τιμήσουν από κοινού τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη και μουσουργό Γιώργο Μουζάκη, σε μια συναυλία ιδιαίτερης αισθητικής και κοινωνικού σκοπού, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, στις 20:00, στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Πλ.Δεξαμενής στο Κορωπί.Ο Δήμος Κρωπίας και προσωπικά ο Δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο πολιτιστικό, καλλιτεχνικό και ιδιαίτερα το κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μπάντα του Π.Ν., απηύθυνε αίτημα - πρόσκληση προς το Γ.Ε.Ν. που βρήκε θερμή ανταπόκριση, αφού κοινός στόχος τόσο των διοργανωτών, όσο και των προσκεκλημένων, είναι η ανάδειξη της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ως υπέρτατη κοινωνική αξία, μέσα από καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που προάγουν και προβάλλουν τον πλούτο του ελληνικού πολιτισμού. Υπό τη καλλιτεχνική διεύθυνση του Αρχιμουσικού, Γεωργίου Τσιλιμπάρη, Πλωτάρχη Π.Ν. οι εξαίρετοι μουσικοί της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, θα παρουσιάσουν τις πιο αγαπημένες μελωδίες από το πλούσιο ρεπερτόριο του Γιώργου Μουζάκη. Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι, Χρυσούλα Στεφανάκη, Θάνος Πολύδωρας, Βαγγέλης Τσακνάκης, Βάσω Ποιμενίδου.

Το μήνυμα της Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Σε μια εποχή, που οι απαιτήσεις για την παροχή βασικών ειδών επιβίωσης προς τους συνανθρώπους μας διαρκώς διογκώνονται, η μπάντα του Π.Ν. στηρίζει με την παρουσία της, τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης των Δήμων που έχουν αναπτύξει Κοινωνικές Δομές στις πόλεις τους, για την άμεση ανακούφιση των άπορων και ευπαθών ομάδων πολιτών. Με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Κρωπίας, αλλά και τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τη στήριξη μαθητών στις σχολικές μονάδες του Κορωπίου, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι διοργανωτές καλούν το κοινό να προσφέρει είδη από τις παρακάτω λίστες:

Τρόφιμα μακράς διαρκείας: Όσπρια, Ζυμαρικά, Τοματοχυμούς, Ελαιόλαδο, Αλεύρι, Καφέ, Ζάχαρη, Αλάτι, Φρυγανιές, Δημητριακά, Γάλα εβαπορέ, Βρεφικά Γάλατα σε σκόνη

Φάρμακα & Υγειονομικό Υλικό: Αντιπυρετικά,Αναλγητικά,Αντιβηχικά,Αντιφλεγμονώδη,Αντιβιοτικά,Αντιϊσταμινικά Αντιυπερτασικά,Γάζες,Betadine.Βαμβάκι,Οινόπνευμα,Σερβιέτες,Βρεφικές Πάνες, Φυσιολογικό Ορό

Σχολικά Είδη: Σχολικές τσάντες & κασετίνες, Τετράδια σπιράλ 3 ή 4 θεμάτων, Τετράδια 50 φύλλων (μπλε, κόκκινα, κίτρινα, πράσινα),Μαρκαδόρους & Ξυλομπογιές (12 τεμαχίων)

Μπλοκ Ζωγραφικής & Ακουαρέλες, Μολύβια, Στιλό μπλε μελάνης, Γόμες, Ξύστρες

Λευκό Χαρτί Α4,Ρολά μεμβράνης για το «ντύσιμο» των βιβλίων, Κόλλες (υγρές & στικ)

Ψαλιδάκια χειροτεχνίας, Πλαστελίνες, Γεωμετρικά Όργανα (χάρακες, διαβήτες κ.λ.π.)

-----------------------

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 153 guests και κανένα μέλος