Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

«Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ» Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου
Από Πέμπτη 21 Νοέμβριος 2019
Έως Τετάρτη 27 Νοέμβριος 2019

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ Προβολή τη νέα ταινία του Μ. Σκορτσέτζε «Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ»


 

ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 

Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ (Πρεμιέρα)

(The Irishman)

Προβολές: 8.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Martin Scorsese

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Robert De Niro, Anna Paquin, Al Pacino, Joe Pesci, Jesse Plemons, Harvey Keitel, Bobby Cannavale, Stephen Graham, Aleksa Palladino, Jack Huston, Ray Romano, Domenick Lombardozzi

Διάρκεια: 209 λεπτά

Οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι, πρωταγωνιστούν στην πιο πολυσυζητημένη ταινία της χρονιάς. Η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε είναι η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία, που πρέπει να ζήσεις στην κινηματογραφική αίθουσα!

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Αλ Πατσίνο και ο Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε, μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, μέσα από τα μάτια του βετεράνου του Β' Παγκόσμιου Πολέμου Φρανκ Σίραν, ενός απατεώνα και εκτελεστή, που συνεργάστηκε με διαβόητες μορφές του 20ού αιώνα. Καλύπτοντας διαφορετικές δεκαετίες, η ταινία παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της Αμερικανικής Ιστορίας, την εξαφάνιση του θρυλικού ηγέτη του εργατικού συνδικάτου Τζίμι Χόφα και μας ταξιδεύει με μοναδικό τρόπο, στα μυστικά μονοπάτια του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές διαδικασίες, τις αντιπαλότητες και τις διασυνδέσεις με πολιτικούς.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

DOLBY ST. SR

Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο

Τηλ.: 22990 23924

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 121 guests και κανένα μέλος