Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

“To επείγον στο σπίτι. Ιατρική εκτός νοσοκομείου.
Σάββατο 23 Νοέμβριος 2019

Η Ελληνική Εταιρεία Εξωνοσοκομειακής Επείγουσας Ιατρικής διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Συνέδριό της με θέμα «Το επείγον στο σπίτι. Ιατρική εκτός νοσοκομείου», το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης ενώ οι ιατροί θα λάβουν Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME-UEMS.

Το Συνέδριο πλαισιώνουν σημαντικές προσωπικότητες της ιατρικής κοινότητας που θα αναλύσουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Ενδεικτικά:

  • Βράβευση του πρωτοπόρου για περισσότερα από 30 χρόνια στη μελέτη του στρες, Γ. Χρούσου και ανάλυση του θέματος «Στρες και Επείγουσα Ιατρική».
  • Υπάρχει χώρος για ήθος και σεβασμό στην αξία του ανθρώπου στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών; (Γ. Θεοχάρης, Πρόεδρος SOS ΙΑΤΡΩΝ)
  • Ποια η επίδραση της μουσικοθεραπείας στις προκλήσεις της κατ΄ οίκον ιατρικής; (Αναλύει ο διεθνώς αναγνωρισμένος επιστήμονας και μουσικός, Αθ. Δρίτσας)
  • Το φετινό κύμα γρίπης πιθανολογείται πως θα είναι ακόμη πιο ισχυρό ενώ η Ελλάδα βρίσκεται ακόμη μακριά από τον στόχο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ως προς τα ποσοστά εμβολιασμού. (Αναλύει ο καταξιωμένος λοιμωξιολόγος, Π. Γαργαλιάνος-Κακολύρης)
  • Πώς ανακουφίζεται και πώς αντιμετωπίζεται το οξύ μυοσκελετικό άλγος στο σπίτι; (Αναλύει ο διεθνώς αναγνωρισμένος για το ερευνητικό του έργο, Χ. Μουτσόπουλος)
  • Η πρώτη εντύπωση και αίσθηση του γιατρού πόσο συχνά επιβεβαιώνεται με τη διάγνωση; (Θ. Σπυρόπουλος)

Για περισσότερες πληροφορίες:

Χατζηπαναγιώτου Δήμητρα: 6974977218,

Αλεξανδρή Βάσια: 210 82110888, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:

ιστοσελίδα του Συνεδρίου, Facebook Event, συνοπτικό video.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 164 guests και κανένα μέλος