Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

"Τα ΚΔΗΦ ως μέσο υλοποίησης της Διεθνούς Σύμβασης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των ΑμεΑ για την κοινωνική ένταξη των ΑμεΑ στις τοπικές κοινωνίες"
Τετάρτη 13 Νοέμβριος 2019, 17:00

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ»


 

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Σπαστικών Παιδιών «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» οργανώνει Ημερίδα με θέμα: "Τα ΚΔΗΦ ως μέσο υλοποίησης της Διεθνούς Σύμβασης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των ΑμεΑ για την κοινωνική ένταξη των ΑμεΑ στις τοπικές κοινωνίες", την Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:00, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” (Λεωφ. Κύπρου 68, 164 51 Αργυρούπολη).

Στην Ημερίδα ομιλίες και παρουσιάσεις θα κάνουν οι:

  • Χρυσούλα Φέρρο, Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου
  • Γεώργιος Σταμάτης, Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας
  • Γεώργιος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής
  • Ιωάννης Λυμβαίος, Γ.Γ. Ε.Σ.Α.μεΑ.
  • Ιωάννης Μοσχολιός, Πρόεδρος Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ.
  • Παναγιώτα Μάνου, Δ/ντρια Πολιτικών ΑμεΑ

Την Ημερίδα συντονίζει ο κύριος Πέτρος Καντιάνης, Δημοσιογράφος-Επικοινωνιολόγος

Βλ. και αναλυτικό Πρόγραμμα που επισυνάπτεται.

Η Ημερίδα οργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «Ο Καλός Σαμαρείτης»: Παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας, παραμονής και δικτύωσης» (Ε.Π. «Αττική 2014 - 2020») της οποίας ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Σπαστικών Παιδιών «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ», είναι Δικαιούχος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό


 

Περισσότερες Πληροφορίες:

Ο «Καλός Σαμαρείτης» είναι ένα Σωματείο αναγνωρισμένο ως ειδικώς φιλανθρωπικό με υπουργική απόφαση 2288/ 18-8-1978 του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας. Εποπτεύεται και ελέγχεται από τη Διεύθυνση Πρόνοιας της Περιφέρειας Αττικής και από τη Διεύθυνση ΑμεΑ του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων και προσφέρει καθαρά κοινωνικό έργο.

Από την Ίδρυσή του, πριν από 38 χρόνια έχει μια μακρά πορεία στην εξυπηρέτηση του ανθρώπου που πάσχει κυρίως από εγκεφαλική παράλυση.

Σκοπός του Σωματείου είναι η προστασία , πρόνοια, βοήθεια και περίθαλψη ιατροκοινωνικού χαρακτήρα των νοητικά υστερούντων και σπαστικών παιδιών που έχουν ανάγκη προστασίας και εκπαίδευσης.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 119 guests και κανένα μέλος