Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ανταμώνουν "... με χορούς κυκλωτικούς..." οι μικροί μαθητές των σχολείων της Α’βάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής
Παρασκευή 07 Ιούνιος 2019, 18:00

Ανταμώνουν "... με χορούς κυκλωτικούς..." οι μικροί μαθητές των σχολείων της Α’βάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής διοργανώνει για 16η χρονιά Φεστιβάλ Χορού (από τον παραδοσιακό στον μοντέρνο χορό) για τους μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων της Περιφέρειάς της.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 στο Ανοιχτό Θέατρο «Σάρας» στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας και ώρα 6:00 μ.μ., με χορηγία της Περιφέρειας Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Αν. Αττικής και του Δήμου Μαρκοπούλου.Η ιδέα του Φεστιβάλ ξεκίνησε πριν από 16 χρόνια με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Χορού και με στόχο τη συνάντηση μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημόσιας και Ιδιωτικής, σε μια εκδήλωση με μουσική, τραγούδια και χορούς από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Η συμμετοχή των σχολείων και των μαθητών κατά τη διάρκεια των ετών είναι συνεχώς αυξανόμενη, με τη φετινή διοργάνωση να ξεπερνά τους 1000 μαθητές και τα 40 σχολεία, γεγονός που υπογραμμίζει τη σημασία του Φεστιβάλ για την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα.


Η συνύπαρξη σχολείων από τον Ωρωπό μέχρι τη Βούλα σε μια βραδιά «πανηγυριού» με άρωμα Ελλάδας αποτελεί τον καλύτερο τρόπο λήξης της σχολικής χρονιάς, ενώνοντας μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς από όλη την Ανατολική Αττική.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 214 guests και κανένα μέλος