Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Χριστουγεννιάτικη Έκθεση
Από Σάββατο 22 Δεκέμβριος 2018 -  10:00
Έως Παρασκευή 28 Δεκέμβριος 2018 - 13:00

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σας προσκαλούν, στα Εγκαίνια της Χριστουγεννιάτικης Έκθεσης Παιδικής Δημιουργίας, των παιδικών τμημάτων Ζωγραφικής και Δημιουργικής Απασχόλησης του «Προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός για όλους» του Δήμου Μαρκοπούλου, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018, στις 6 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου (Γ. Παπαβασιλείου 34).

Τιμητικά, Έργα μικρών διαστάσεων, προσφέρει στην Έκθεση και το τμήμα Ζωγραφικής Ενηλίκων!

Στην Εκδήλωση των Εγκαινίων, η Παιδική Χορωδία του Δήμου Μαρκοπούλου και η Χορωδία Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Μαρκοπούλου, υπό την Διεύθυνση του Αρχιμουσικού, κου Ανδρέα Πυλαρινού, τραγουδούν τα Κάλαντα των Χριστουγέννων, κλασικούς χριστουγεννιάτικους ύμνους και γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης, για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου!

Διάρκεια Έκθεσης:

Από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 μέχρι και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 (εκτός επίσημων αργιών) και ώρες 10:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 233 guests και κανένα μέλος