Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

“Holel Noir” - Θέατρο
Σάββατο 20 Οκτώβριος 2018, 20:00

του Δ. Κεχαΐδη


Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης & η Ομάδα της Συναισθηματικής Διαλεκτικής προσκαλούν σε μια παράσταση με ατμόσφαιρα νουάρ....!,Hotel Noir - Θύμα ή θύτης”, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, ώρα 20:00.

Eίσοδος ελεύθερη.

«Εδώ όλα μπορούν να συμβούν. Στο Jazz bar του ξενοδοχείου Noir, ανάμεσα σε καπνούς τσιγάρων, αλκοόλ κι «επικίνδυνους» θαμώνες, συναντιέται η Μαρία Κάλλας με την Φαίδρα, ο Ντόριαν με την Μόνα Λίζα, αλλά και τόσοι άλλοι... για παιχνίδια εξουσίας..!!»

Το σπονδυλωτό έργο που παρουσιάζεται είναι αποτέλεσμα μιας διαδρομής με θεματικό άξονα το δίπολο θύμα ή θύτης; Οι ρόλοι ισχυροί, αλλά και αδύναμοι, εναλλάσσονται αλλά παραμένουν εκτεθειμένοι και κάποιες φορές έχουν την ανάγκη από έναν «σωτήρα» που ίσως είναι το ίδιο το θύμα...μεταμφιεσμένο.

Ένα παιχνίδι που περιγράφει με τον απλούστερο δυνατό τρόπο τους ψυχολογικούς ρόλους που παίζουμε καθημερινά μέσα στις δυσλειτουργικές σχέσεις. Καταστάσεις που ακολουθούν σχεδόν πάντα τους ίδιους αμετάβλητους κανόνες. Διαλέξτε τον ρόλο που σας εκφράζει καλύτερα και ....καλώς ήρθατε στο “Hotel Noir”!

ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης: Κων/νου Παλαιολόγου 1, Νέα Σμύρνη, Τηλ. 210 9333 702 – 210 9330 274

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 165 guests και κανένα μέλος