Πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, στο Δημαρχείο Kρωπίας, δημόσια ενημερωτική συνάντηση των εθελοντών και υπαλλήλων πολιτικής προστασίας και δασοπροστασίας του Δήμου,

O Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Ν. Κιούσης και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας Θοδωρής Γρίβας καλωσόρισαν τους παρευρισκομένους και ανακοίνωσαν ότι την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014, στις 18:00 στο Δημαρχείο Κρωπίας θα γίνει η ετήσια τελετή βράβευσης του Πυροσβεστικού Σώματος, των εθελοντικών ομάδων, συλλόγων και φορέων πολιτικής προστασίας, και έκαναν έναν πρώτο απολογισμό της πλούσιας δράσης που αναπτύχθηκε το 2014.

Παράλληλα έγινε επίδειξη εξοπλισμού έκτακτης ανάγκης για περιπτώσεις σεισμών, και πλημμυρών από τον έμπειρο εθελοντή της ομάδας, ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Αιγαίου Διονύσιο Μποτώνη. Στα μέλη μοιράστηκε ειδικό φυλλάδιο πολιτικής προστασίας για όλες τις καταστάσεις, πυρκαγιάς, σεισμών, πλημμυρών, χρήσης πυροσβεστικού εξοπλισμού και δημιουργία φαρμακείου έκτακτης ανάγκης. Το φυλλάδιο αυτό θα αναρτηθεί στο www.koropi.gr και θα μοιραστεί στους πολίτες πόρτα-πόρτα.

Ο αντιδήμαρχος Θοδωρής Γρίβας ανακοίνωσε την ίδρυση εκπαιδευτικού κέντρου του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας στο Δημαρχείο Κρωπίας εντός του Ιανουαρίου του 2015.

Ο εθελοντής, υπεύθυνος επικοινωνίας της εθελοντικής ομάδας και της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας, Ιωάννης Κατιμερτζόγλου, αναφέρθηκε σε αναγκαίες τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν στο καταστατικό της εθελοντικής ομάδας ώστε να αντιστοιχιστεί με την τετράχρονη εμπειρία της και τις νομοθετικές αλλαγές που έχουν γίνει.

Η συνάντηση έκλεισε με μεσογείτικο κρασί προσφορά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κορωπίου και εδέσματα προσφορά του εργαστηρίου ζύμης, ΚΑΖΑΚΟΣ.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 233 guests και κανένα μέλος