Με δελτίο τύπου που μας απέστειλε η “Ανεξάρτητη Κίνηση”  του Δήμου 3Β, δηλώνει ότι το Τεχνικό Πρόγραμμα που ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν απλή αντιγραφή της “Ανεξάρτητης Κίνησης”  του Σπ. Πανά. Οτι, “ο Γρ.  Κωνσταντέλλος αρκέστηκε στην αντιγραφή του”.

Ανακοίνωση

Συγκεκριμένα: “Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου όπως παρουσιάστηκε και ψηφίστηκε σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, αποτελεί ουσιαστικά αντιγραφή του Τεχνικού Προγράμματος που κατάρτισε η παράταξή μας ως Δημοτική Αρχή και διαβιβάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο τον Ιούλιο του 2014 και το οποίο ακολουθείται πλήρως από το πρόγραμμα που παρουσιάσαμε στις εκλογές του Μαΐου.
Ο κ. Κωνσταντέλλος αρκέστηκε απλά στο να προβεί σε ελάχιστες προσθήκες στο δικό μας πρόγραμμα, στις οποίες μάλιστα εκφράσαμε την ριζική μας αντίθεση, όπως η μελέτη για δημιουργία υπόγειου πάρκινγκ στην πλατεία της Βούλας, πρόταση η οποία δημιουργεί καταστροφικές οικολογικές και οικιστικές συνέπειες στην περιοχή, αλλά και παρατυπίες όπως η προσθήκη δύο μελετών αξίας 124.000 ευρώ για τον ίδιο χώρο.
Παράλληλα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε η δυνατότητα να προστεθούν τα έργα της κατασκευής ηχοπετασμάτων στη Λ. Βουλιαγμένης στην περιοχή της Βούλας αλλά και του Κολυμβητηρίου της Μηλαδέζας, ύστερα από την πρόσφατη ολοκλήρωση των σχετικών μελετών που εκπονήσαμε,  τα έργα αυτά δεν συμπεριλήφθηκαν στο Τεχνικό Πρόγραμμα του κ. Κωνσταντέλλου.
Απορίας άξιο είναι πάντως το γεγονός ότι ο ίδιος ως αντιπολίτευση του Δήμου είχε απορρίψει το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα που είχε ως μοναδικό στόχο την βελτίωση των υποδομών της πόλης και της καθημερινότητας του πολίτη. Η κατάρτισή του μάλιστα είχε πραγματοποιηθεί με βάση τα πραγματικά οικονομικά δεδομένα του Δήμου και αφού προηγήθηκε μια συστηματική προσπάθεια η οποία έφερε αποτελέσματα στο νοικοκύρεμα των οικονομικών μας.

Τα συμπεράσματα ανήκουν στους δημότες…”

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 143 guests και κανένα μέλος