EPAM-logoΣε μια ανοιχτή εκδήλωση, μετά το Πάσχα, το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, θα παρουσιάσει τους 42 υποψηφίους του, οι οποίοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις Ευρωεκλογές. Η επιλογή των υποψηφίων έγινε, μέσα από τις προτάσεις των Οργάνων του Μετώπου και τις κατά τόπους οργανώσεις του. Το τελικό ψηφοδέλτιο επικυρώθηκε από το Εθνικό Συντονιστικό Συμβούλιο του Ε.ΠΑ.Μ, με κύριο γνώμονα την αντιπροσώπευση όλων αυτών που πιστεύει το Μέτωπο, και για τα οποία παλεύει, τα τρία χρόνια της ύπαρξης του. Οι υποψήφιοι δεν είναι όλοι μέλη του κόμματος. Ένα σημαντικό ποσοστό είναι πολίτες με τους οποίους το Ε.ΠΑ.Μ μοιράζεται κοινό όραμα για την Ελλάδα του αύριο.
 
 
Η καρδιά του ψηφοδελτίου
 
Υποψήφιος για την Ευρωβουλή είναι ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ, Δημήτρης Καζάκης και στελέχη του κόμματος.
Μεταξύ άλλων συμμετέχουν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ:
Δημήτρης Κυπριώτης, Στρατηγός ε.α. και κάτοικος και πολίτης του Δήμου Β.Β.Β. Ο Δημήτρης Κυπριώτης έχει θητεύσει στην αξιωματική αντιπολίτευση στο Δήμο Βάρης.
Οθωνας Κουμαρέλλας, αρχιτέκτονας – μηχανικός,
Αντώνης Παπαντωνίου, ναύαρχος ε.α και ο
Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος, πρέσβης επί τιμή.
Θανάσης Λασκαράτος, επικεφαλής των Διεθνών Σχέσεων του Ε.ΠΑ.Μ, και σημαντικός σύνδεσμος με τα Ευρωπαϊκά Κινήματα και η υπεύθυνη Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ, δημοσιογράφος Γεωργία Μπάστα.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 177 guests και κανένα μέλος