Τώρα, σ’ αυτή την αναμέτρηση που έρχεται θα απέχουν...

Μία δημοτική κίνηση στο Κορωπί, η “Αναγέννηση”, που έγινε πρότυπο για πολλές μετέπειτα δημοτικές κινήσεις σε άλλους δήμους, έκλεισε τον κύκλο της πολύ νωρίς...

Μια Δημοτική κίνηση που ξεκίνησε την επομένη των εκλογών του 1998 και εργάστηκαν μία ομάδα σαν το μελίσσι στην κυψέλη και γι’ αυτό στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση (2002) έγιναν δημοτική Αρχή.

Η πρώτη τους τετραετία κύλησε πολύ καλά και με έργο. Η δεύτερη κάπου σκάλωσε... αγκυλώσεις ενδοπαραταξιακές και την τρίτη έχασαν περίτρανα τις εκλογές. Τώρα, σ’ αυτή την αναμέτρηση που έρχεται θα απέχουν...

Την Κυριακή 23 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Κορωπίου «Αναγέννηση», στα γραφεία της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Κορωπίου για τη συζήτηση των θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

Ο Πρόεδρος Αριστείδης Γκίκας στην ομιλία του πρότεινε τη μη συμμετοχή της Αναγέννησης στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014. Επίσης, ενημέρωσε τα μέλη της Συνέλευσης ότι η Συντονιστική Επιτροπή θα συγκαλέσει Γενική Συνέλευση μετά τη λήξη της θητείας της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να εκλεγεί νέα Συντονιστική Επιτροπή.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του Προέδρου.

Στη συνέχεια παραιτήθηκε από τη θέση του στη Συντονιστική Επιτροπή ο Γραμματέας της Διονύσιος Κερασιώτης, που αντικαταστάθηκε από τον Πέτρο Μανούση.

Η νέα Συντονιστική Επιτροπή στην πρώτη της συνεδρίαση στις 23/03/2014 συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος Γκίκας Αριστείδης

Γραμματέας Γιάννης Γιάγκου

Ταμίας Γεωργίου Δημήτρης

Μέλη: Γκίκα Μαρία,   Καραπάνος Νίκος,   Κωστούρος Κώστας,   Μανούσης Πέτρος,   Παπανικολάου Δημήτρης,   Ψιλάκη-Σωφρόνη Αθηνά

Web: www.anagennisi-koropi.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 133 guests και κανένα μέλος