«Οι εκλογές στον Δήμο δεν είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο· είναι η απήχηση του συνδυασμού Κύμα Ενωμένων Πολιτών»



Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Κύμα Ενωμένων Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης» με επικεφαλής τον Δημήτρη Δαβάκη, την Τετάρτης 9 Απριλίου.

Ο Δημήτρης Δαβάκης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, υποστήριξε ότι οι εκλογές στον Δήμο δεν είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο· είναι η απήχηση του συνδυασμού «Κύμα Ενωμένων Πολιτών» η οποία διευρύνεται και ισχυροποιείται διαρκώς. «Η δική μας πρόταση, ο δικός μας συνδυασμός, είναι αυτός που κάνει τη διαφορά. Και αυτό φαίνεται, όλο και περισσότερο, μέρα με τη μέρα», τόνισε χαρακτηριστικά.
davakis-egainia
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Δαβάκης, άσκησε σφοδρή κριτική στους ανθυποψηφίους του και έθεσε ευθύς εξ’ αρχής το δίπολο με βάση το οποίο καλούνται να ψηφίσουν οι πολίτες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις προσεχείς εκλογές. «Θα το πω να ακουστεί όσο πιο δυνατά και καθαρά γίνεται: στις εκλογές για το Δήμο μας αντίπαλοι είναι η εντιμότητα με την αδιαφάνεια. Η δράση με την ακινησία και τη στασιμότητα. Οι ασυμβίβαστες αρχές με την συνδιαλλαγή και τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Είμαστε εμείς, απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους, γιατί όσο και να αναδεικνύουν τις διαφορές τους, στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρά όψεις του ίδιου νομίσματος. Του νομίσματος της αδιαφάνειας, της εξυπηρέτησης αλλότριων συμφερόντων, της υποταγής του κοινού καλού σε προσωπικούς, κομματικούς ή επιχειρηματικούς σχεδιασμούς» ανέφερε.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κύμα Ενωμένων Πολιτών» απαρίθμησε τους κύριους άξονες του προγράμματός του, το οποίο διαμορφώθηκε με βάση τη γνώμη των πολιτών, τις ανάγκες και τις προκλήσεις για το μέλλον του Δήμου.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 70 guests και κανένα μέλος