· Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως «ως Αδέσμευτος, Αυτοδιοικητικός Συνδυασμός»



Σημειώνει στην ανακοίνωσή του:

Στην παράταξη μας «ΑΤΤΙΚΗ Γιάννης Σγουρός με έργο πάμε μπροστά» σε συνεδρίαση ολομέλειας αποφασίσαμε ομόφωνα τα παρακάτω:

· Την κάθοδο στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές για την Αττική ως Αδέσμευτος, Αυτοδιοικητικός Συνδυασμός

· Την κατάρτιση ενός πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου από δυνάμεις πολιτικών, κοινωνικών φορέων και προσώπων που πιστεύουν στις αρχές και στις θέσεις μας χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις.

· Η παράταξη μας δεν δεσμεύεται από κομματικούς προστάτες, έχει πολιτική ταυτότητα, αγωνίζεται για έναν αυτοδιοικητικό θεσμό στην υπηρεσία των πολιτών και όχι για μια αυτοδιοίκηση των διοικούντων της εξυπηρέτησης κομματικών συμφερόντων και κολλητών.

· Να δώσουμε τη μάχη των εκλογών για τα υπαρκτά προβλήματα και τις ανάγκες του λαού της Αττικής προτείνοντας ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες λύσεις, όπως κάναμε μέχρι σήμερα, και να αφήσουμε τους αντιπάλους μας να αερολογούν με ανεύθυνες υποσχέσεις και πολλά θα…. που έμαθαν να χρησιμοποιούν στην κεντρική πολιτική σκηνή και οδήγησαν την χώρα στη σημερινή κατάσταση.

· Να συνεχίσουμε, να πάμε μπροστά με έργο, κόντρα στη βάρβαρη περικοπή των πόρων από την κεντρική εξουσία που στέρησαν από τη Περιφέρεια Αττικής μόνο από τους ΚΑΠ 150 εκ ευρώ. (περικοπή 67%) Παρόλα ταύτα, εμείς με σωστή διαχείριση, διαφάνεια και σεβασμό στα χρήματα του λαού και πολλή δουλειά, κατορθώσαμε να μην χρεώσουμε την περιφέρεια, να μην πάρουμε κανένα δάνειο, να μην κόψουμε κανένα έργο.

· Αντίθετα ολοκληρώσαμε και εκτελούμε περισσότερα από 1000 έργα που είναι ορατά στην Αττική των 66 Δήμων ενώ ταυτόχρονα πετύχαμε πλεόνασμα 325 εκ. ευρώ που είναι η εγγύηση μας για την επόμενη πενταετία στην Περιφέρεια Αττικής.

 
Ο γραμματέας της παράταξης
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 155 guests και κανένα μέλος