Από υποψήφιος δήμαρχος, υποψήφιος σύμβουλος στο συνδυασμού «Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη πόλη για να ζεις»

Στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου αποφάσισε να ταχθεί ο γνωστός καλλιτέχνης (Λε Πα) Λευτέρης Πανταζής, όπως μας ενημέρωσε ο συνδυασμός του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Δήλωση Λευτέρη Πανταζή:

« Όπως γνωρίζετε, πριν από λίγους μήνες δήλωσα την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Στόχος μου ήταν και είναι να συμβάλω και εγώ, μαζί με τις υγιείς δυνάμεις τις πόλης μας, σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Λόγω όμως μεγάλου φόρτου εργασίας μου είναι αδύνατον να ανταποκριθώ σε ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα. Επειδή όμως η αγάπη μου για την πόλη που ζω τα τελευταία 20 χρόνια, και η διάθεση μου για προσφορά παραμένουν αναλλοίωτα, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, θέση την οποία θα διεκδικήσω στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Συνομίλησα πολύ, και ουσιαστικά τόσο με τον σημερινό Δήμαρχο, κ. Σπύρο Πανά τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ, όσο και με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης του Δήμου, κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο σε αλλεπάλληλες συναντήσεις που είχα μαζί τους. Έχοντας γνωρίσει λοιπόν τους βασικούς διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου, η απόφασή μου να συμπορευτώ με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο ήρθε με σχετική ευκολία.

Ο Γρηγόρης με έπεισε από την πρώτη στιγμή ότι διαθέτει όλα τα προσόντα που χρειάζεται ένας αποτελεσματικός Δήμαρχος. Καταξιωμένος επαγγελματίας με μεγάλη ακτινοβολία, είναι συνάμα εργατικός, δυναμικός ενώ παράλληλα διαθέτει βαθιά γνώση όλων των θεμάτων της πόλης. Τον διακρίνει το ήθος του, οι ηγετικές του ικανότητες, η σεμνότητα του η μεγαλοψυχία του και το πάθος του για την πόλη στην οποία γεννήθηκε αλλά και μεγαλώνει σήμερα τα τρία του παιδιά. Είναι ο πραγματικός ηγέτης που σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται η πόλη μας.

Μαζί με όλα αυτά, το μεγάλο όπλο του Γρηγόρη είναι η ομάδα των συνεργατών που τον πλαισιώνει. Άνθρωποι εμπνευσμένη από τον ίδιο, που μοιράζονται κοινά οράματα για την πόλη μας, και έχουν τις ικανότητες να τα πραγματοποιήσουν. Σ’ αυτή την ομάδα, χωρίς κανένα δισταγμό, αποφάσισα να ενταχθώ και εγώ, και όλοι μαζί να δώσουμε στους συμπολίτες μας όλα αυτά που τους αξίζουν.»

Μετά τη δήλωση του κ. Πανταζή ο κ. Κωνσταντέλλος ανταποκρίθηκε αμέσως θετικά δηλώνοντας: «Με χαρά καλωσορίζουμε στην παρέα μας τον κ. Λευτέρη Πανταζή. Θεωρούμε ότι μπορεί να συμβάλει θετικά στη διοίκηση της πόλης, αφού εκτός από τις ικανότητες τους ως καλλιτέχνης που είναι αναγνωρισμένες καθολικά πανελληνίως, είναι και άριστος γνώστης των θεμάτων της περιοχής μας και διαθέτει πολύ καλές διοικητικές ικανότητες, οι οποίες αποδεικνύονται καθημερινά στην πετυχημένη επιχειρηματική του σταδιοδρομία».

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 319 επισκέπτες και κανένα μέλος