dogas-typosEίναι ευχάριστο να βλέπεις νέους ανθρώπους, να ασχολούνται με τα κοινά της πόλης. Γιατί ο νέος άνθρωπος έχει όραμα, όρεξη, κέφι, ιδέες για δημιουργία.

Και σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές βλέπουμε στους Δήμους να εμφανίζονται νέοι άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν.

Στο Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, έκανε την εμφάνισή του ένας νέος δημοτικός συνδυασμός· η “Δημοτική Βούληση” της οποίας ηγείται ο Δημοσθένης Δόγκας, μόλις 37 ετών.

Την περασμένη Τετάρτη 26/2 με μια συνέντευξη που παραχώρησε στον Τύπο, κοινοποίησε τα όνειρα, τους στόχους και τους βασικούς πυλώνες που θα κινηθεί η “Δημοτική Βούληση”, που όπως δήλωσε ο Δημοσθένης Δόγκας περιβάλλεται από νέους, επίσης, ανθρώπους που έχουν το ίδιο Οραμα, τον ίδιο Σκοπό και τον ίδιο Στόχο.

Αναλύοντας τη “Βούληση” είπε ο Δημοσθένης Δόγκας:

“Βούληση” είναι η θέληση των ανθρώπων να θέτουν στόχους και να τους πραγματοποιούν. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι ακριβώς αυτό που δηλώνουν οι δύο λέξεις της ονομασίας της παράταξής μας. Είναι η κοινή θέληση των δημοτών να αναλάβουν οι ίδιοι την ευθύνη της διαχείρισης του Δήμου μας.

ΟΡΑΜΑ μας είναι να θέσουμε τις βάσεις και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, ώστε ο Δήμος να είναι αυτάρκης και να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες των δημοτών.

ΣΚΟΠΟΣ της παράταξης είναι να χαράξει μια πρωτοποριακή πολιτική στο Δήμο που να διασφαλίζει τους τρόπους και τα μέσα για καλύτερη ποιότητα ζωής, συμβάλλοντας συγχρόνως στις παροχές υγείας και ασφάλειας για όλους τους κατοίκους.

ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να λειτουργήσει ο Δήμος με διαφάνεια, ειλικρίνεια και ανταποδοτικότητα.

Οι τρείς βασικοί πυλώνες της πολιτικής του συνδυασμού τους είναι:

• Κοινωνική πολιτική και ανάπτυξη

• Περιβαλλοντική, πολιτιστική και αθλητική μέριμνα

• Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Με Βούληση και Σθένος:

• Σεβόμαστε απόλυτα τις Δημοκρατικές διαδικασίες.

• Λαμβάνουμε αποφάσεις και θέσεις που είναι σύμφωνες με τις αρχές της λογικής, της κοινωνικής ισότητας και της δικαιοσύνης.

• Αναπτύσσουμε τις απόψεις μας και το πρόγραμμά μας με βάση την ενδυνάμωση και την προβολή της επιχειρηματικότητας του Δήμου και του κάθε δημότη.

• Υιοθετούμε την αρχή της ανταποδοτικότητας προς όλους, επιβραβεύοντας την παραγωγικότητα. Οι κοινωνικοί φορείς θα βραβεύονται σύμφωνα με την ενεργή συμμετοχή τους στις δράσεις του Δήμου, την πρωτοβουλία και το εθελοντικό ήθος που επιδεικνύουν.

Αντιτιθέμεθα στους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας και σε όλα τα επαχθή μέ-

τρα που έχουν επιβληθεί τα τελευταία χρόνια.

• Μαχόμαστε για το δικαίωμα της προσβασιμότητας όλων των κατοίκων.

• Επαινούμε την ιδιωτική πρωτοβουλία, τις ευγενείς χορηγίες και τις δωρεές.

Ενθαρρύνουμε τον εθελοντισμό, τη συλλογική αυτή δύναμη, που έχει την ιδιότητα να πολλαπλασιάζει τις ανθρώπινες ικανότητες, και όχι απλώς να αθροίζει ατομικά αποτελέσματα.

• Στηρίζουμε την απελευθέρωση των Αρχαιολογικών χώρων που βρίσκονται στα όρια του Δήμου και μαχόμαστε για την ανάδειξη, ενοποίηση και προβολή του αρχαιολογικού, πολιτιστικού, ιστορικού και φυσικού πλούτου του τόπου μας.

• Συμβάλλουμε στο έργο των Αθλητικών, Πολιτιστικών και Παραδοσιακών Συλλόγων του Δήμου μας, αντιλαμβανόμενοι την αξία και την αναγκαιότητα της ύπαρξής τους.

• Δεσμευόμαστε ότι κάθε απόφαση θα είναι προς όφελος των δημοτών και του Δήμου καθώς και να υπάρχει πλήρης διαφάνεια στις οικονομικές συναλλαγές.

Πιστοί στις αρχές της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ και ακολουθώντας το κοινό μας όραμα, για ένα νέο δημοτικό πρόσωπο με ανταποδοτικό τρόπο διοίκησης,

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους κατοίκους του τόπου μας, όλους τους δημότες Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και τους τοπικούς φορείς, να συνταχθούν μαζί μας, για να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμα μας, και να κάνουμε το Δήμο μας “Δήμο Πρότυπο” σε όλη την Ελλάδα.

Η αλλαγή ξεκινάει εκ των έσω και μεταδίδεται με το προσωπικό μας παράδειγμα!
Ανανέωση τώρα παντού

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 306 guests και κανένα μέλος