argyropoulou.jpgΠαραιτήθηκε η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας του Δήμου Βάρης Λυδία Αργυροπούλου, από τα αξιώματα που της είχαν ανατεθεί από το Δήμαρχο Παν. Καπετανέα, και είναι πολλά αν λάβουμε υπόψη μας ότι...

Παραιτήθηκε από τα αξιώματα η Λυδία Αργυροπούλου στη Βάρη

παραμένει δημοτική σύμβουλος


Παραιτήθηκε η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας του Δήμου Βάρης Λυδία Αργυροπούλου, από τα αξιώματα που της είχαν ανατεθεί από το Δήμαρχο Παν. Καπετανέα, και είναι πολλά αν λάβουμε υπόψη μας ότι: είναι πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου, υπεύθυνη της Τεχνικής Υπηρεσίας, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, υπεύθυνη των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, του Προγράμματος Ανακύκλωσης, συντονίστρια σύνταξης του 4ετους Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου.

Αξιοπρόσεκτοι είναι, οι λόγοι παραίτησής της, τους οποίους αναφέρει σε συγγενικό της έντυπο, όπου δημοσιεύει την αίτηση παραιτήσεώς της.

argyropoulou.jpg «Επειδή όμως έχουν προκύψει συχνά ασυμφωνίες απόψεων πάνω σε ζητήματα χειρισμού θεμάτων του Δήμου και του ανθρώπινου δυναμικού και επειδή δεν διαφαίνεται να είναι δυνατή η σύγκλιση απόψεων, παρακαλώ δεχθείτε την παραίτησή μου από όσες αρμοδιότητες και καθήκοντα μου έχουν ανατεθεί ως τώρα».

Μήπως της φόρτωσε πάρα πολλές αρμοδιότητες ο Δήμαρχος και δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει; Προβληματισμό που είχαμε εκφράσει και όταν ανέλαβε τη σύνταξη του Επιχειρησιακού Προγράμματος Βάρης.

Πάντως εξ’ όσων γνωρίζουμε – την η μέρα της λογοδοσίας είχε καταθέσει την παραίτησή τους (την κυκλοφορούσε άλλωστε έντυπη), αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει αποδεκτή, αφού πρέπει να συζητηθεί σε Δημοτικό Συμβούλιο.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 239 guests και κανένα μέλος