«Δέχτηκα αυτήν την πρόκληση, γιατί πιστεύω στον θεσμό της Τ. Α., τον πιο κοντινό στον πολίτη θεσμό».

Την Αγγελική Ράπτη εξέλεξαν ομόφωνα ως υποψήφια δήμαρχο Σαρωνικού στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Ριζοσπαστική Ενότητα Σαρωνικού» κατά τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, Τρίτη 19/2, στα Καλύβια.

Η υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού ευχαρίστησε θερμά τα μέλη της ΡΙΖ.Ε.Σ. για την εμπιστοσύνη που περιέβαλαν το πρόσωπό της και να ηγηθεί αυτής της συλλογικής προσπάθειας.

«Δέχτηκα αυτήν την πρόκληση, τόνισε η Aγγ. Ράπτη γιατί πιστεύω στον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον πιο κοντινό στον πολίτη θεσμό, που καθορίζει την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής του».

riz-kin-saronikouΑναφερόμενη η Αγγελική Ράπτη στις προτεραιότητες της Ριζοσπαστικής Ενότητας Σαρωνικού υπογράμμισε ότι αυτές βασίζονται στους εξής πυλώνες:

·       Κοινωνική Πολιτική, γιατί στην ανθρωπιστική κρίση που ζούμε είναι αναγκαίο και επείγον να ενισχύσουμε υπάρχουσες και να δημιουργήσουμε νέες κοινωνικές και προνοιακές δομές, ώστε κανένας πολίτης, καμία οικογένεια να μη μείνουν μόνοι τους στην κρίση, να νοιώθουν και, κυρίως, να έχουν δίπλα τους τη Δημοτική Αρχή.

·       Δημοκρατική λειτουργία του Δήμου, με την πλήρη, ουσιαστική και άμεση συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων.

 

·       Υλοποίηση αναπτυξιακών καινοτόμων προγραμμάτων μέσω του ΕΣΠΑ για την αντιμετώπιση του υπαριθμόν ένα προβλήματος, της ανεργίας και ιδιαίτερα της ανεργίας των νέων.

·       Πολιτισμός και Παιδεία, ιδιαίτερο βάρος σ΄ αυτούς τους δύο τομείς γιατί αποτελούν τη βάση για την ανάπτυξη της κοινωνίας μας.

 

·       Το Παραλιακό Μέτωπο, είμαστε ενάντια στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας που έχει ήδη αρχίσει και θα αγωνιστούμε μέχρι τελευταίας ρανίδας για να μείνουν ελεύθερες οι Παραλίες μας, όπως άλλωστε ορίζει το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας.

Τέλος αναφερόμενη η Αγγ. Ράπτη στη δημοτική παράταξη υπογράμμισε ότι «το βασικό πλεονέκτημα της Ριζοσπαστικής Ενότητας Σαρωνικού είναι το γεγονός ότι δεν είναι ένας ακόμη δημοτικός συνδυασμός, αλλά μια δημοτική παράταξη, η οποία δημιουργήθηκε και αποτελείται από ανθρώπους που έχουμε τις ίδιες ανησυχίες, τις ίδιες αρχές και ένα κοινό όραμα για το Δήμο μας, ανεξάρτητα από πολιτικές αντιλήψεις και κομματικές ταυτότητες.

Έχει ακόμη έναν κοινό στόχο: Να ανακτήσει ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το νόημα και την αξία που του αφαίρεσαν οι πολιτικές των μνημονίων και των «μεταρρυθμίσεων», να λειτουργήσει δηλαδή ως κύτταρο λαϊκής εξουσίας και συμμετοχής των πολιτών».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 83 guests και κανένα μέλος