Ο Δήμος Παλλήνης διευρύνοντας το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο υποστηρίζεται από τις Κοινωνικές Δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, του Κοινωνικού Φαρμακείου της δράσης της Διανομής των προϊόντων χωρίς Μεσάζοντες και της Τράπεζας Χρόνου, ξεκινάει την λειτουργία του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου.

Το «Κοινωνικό Ανταλλακτήριο» ανοίγει τις πόρτες του στο χώρο που στεγάζεται και η Τράπεζα Χρόνου (επί τις Λ. Λεονταρίου, 4ο Δημ. Σχολείο Παλλήνης).

Στόχος της νέας δομής θα είναι η κάλυψη αναγκών των ευπαθών αυτών ομάδων σε είδη ένδυσης υπόδησης, οικιακού εξοπλισμού καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη υλική βοήθεια.

Στηρίζεται στην φιλοσοφία της ανταλλακτικής οικονομίας. Οι οικονομικά αδύνατοι πολίτες μπορούν να αποκτούν δωρεάν είδης ένδυσης, υπόδησης, είδη οικιακού εξοπλισμού. Οι πολίτες οι οποίοι δεν εντάσσονται σε αυτήν την κατηγορία μπορούν να ανταλλάσσουν τα παραπάνω είδη.

Στο Κοινωνικό Ανταλλακτήριο μπορούν να απευθύνονται όλοι οι πολίτες που θέλουν να ανταλλάξουν ρούχα ή άλλα είδη που πλέον δεν χρειάζονται με κάτι άλλο που μπορεί να τους φανεί χρήσιμο.



Τι μπορείτε να δώσετε η να πάρετε από το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο;

Καινούργια ή μεταχειρισμένα είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία, είδη οικιακού εξοπλισμού, ηλεκτρικές συσκευές σε λειτουργία.

Ο Δήμος καλεί κάθε πολίτη που μπορεί να προσφέρει είδη να ανταποκριθεί και αυτά θα διατεθούν από το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας :
Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 π. μ. έως τις 17:00 μ. μ.
Σάββατο : 09 έως 13.00 μ.μ.

Πληροφορίες: τηλ. 2016033160, 210-6612890, 2106604658



Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 115 guests και κανένα μέλος