Επιχειρησιακό  πρόγραμμα της Βάρης

Από 3/7/08 και για 2 εβδομάδες o Δήμος Βάρης  ανοίγει διάλογο για το  Στρατηγικό Σχέδιο, το οποίο εξέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο την περασμένη Τετάρτη, εξ’ αναβολής από τη Δευτέρα, όπως μας ενημερώνει με δελτίο τύπου. Προφανώς δεν θα προβεί σε διαβούλευση με φορείς και πολίτες σε ανοιχτές συναντήσεις, αφού και ο χρόνος είναι συμπιεσμένος.

Μπορείτε όμως όσοι ενδιαφέρεστε, να υποβάλετε τις δικές σας παρατηρήσεις ή προτάσεις προκειμένου να διαμορφωθεί το τελικό σχέδιο προγραμματισμού έργων τα επόμενα τρία χρόνια.

«Η Δημοτική Αρχή επιθυμεί την ενεργή σας συμμετοχή και προσβλέπει να   σταθείτε   αρωγός   στη    προσπάθεια   της  αυτή» επισημαίνει ο Δήμαρχος Παν. Καπετανέας.

Το πλήρες κείμενο του Στρατηγικού Σχεδίου μπορείτε να βρείτε:

  •  στις ιστοσελίδες του Δήμου:

www.vari.gr και www.vari.gov.gr

  •  Στα   Γραφεία   της  Δημοτικής   Επιχείρησης     στο     Λιμάνι   Βάρκιζας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 210-8979094 κατά τις εργάσιμες μέρες  και  ώρες. (9.00-15.30μ.μ.)

Οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις μπορούν να αποστέλλονται μέχρι 18/7/2008: Ταχυδρομικώς: (Βασ. Κων/νου  25 Βάρη 16672)

  •  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  •  Παράδοση στο Γραφείο της Δημοτικής Επιχείρησης   στο Λιμάνι της Βάρκιζας ή στο Δημαρχείο, Γραφείο Δημάρχου.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 310 επισκέπτες και κανένα μέλος