Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο  την περασμένη Δευτέρα 30 Ιουνίου. Το 21ο πρώτο θέμα ήταν έγκριση μελέτης ελεγχόμενης στάθμευσης και το 22ο Εγκριση αναθεώρησης κυκλοφοριακής μελέτης για τα Δικηγορικά, την Πολιτεία και το Πανόραμα...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

Αποφασίζουμε είτε το θέλετε είτε όχι


Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο  την περασμένη Δευτέρα 30 Ιουνίου, απουσιάζοντος του Δημάρχου στα πρώτα θέματα. Αλλωστε δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο!  Πρόστιμα σε κάποια εταιρεία, Εγκριση απολογισμού ΚΑΠΗ…

Το 21ο πρώτο θέμα ήταν έγκριση μελέτης ελεγχόμενης στάθμευσης και το 22ο Εγκριση αναθεώρησης κυκλοφοριακής μελέτης για τα Δικηγορικά, την Πολιτεία και το Πανόραμα.

Η ελεγχόμενη στάθμευση (21ο) αφορούσε την πλατεία, δηλαδή την Πολιτεία.

Η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης Ηλέκτρα Τσιριγώτη ζήτησε να προταχθεί το θέμα για την κυκλοφοριακή μελέτη της Πολιτείας και να ακολουθήσει η συζήτηση του θέματος της ελεγχόμενης στάθμευσης στην ίδια περιοχή με το σκεπτικό ότι αν προέκυπταν αλλαγές στην κυκλοφοριακή μελέτη αυτές θα έπρεπε να περάσουν και στη μελέτη της ελεγχόμενης στάθμευσης. Κάτι που θεωρείται αυτονόητο και αναγκαίο.

Ο Δήμαρχος όμως είχε άλλη άποψη. Και καθ’ ότι ήρθε στο Συμβούλιο σ’ εκείνο το θέμα ήταν και …φρέσκος.

Σε έντονο λοιπόν ύφος και με το γνωστό ύφος, …επεβλήθη λέγοντας ότι «θα περάσει είτε σας αρέσει είτε όχι».

Αλλωστε είναι γνωστό ότι η δημοκρατία βασιλεύει στο Δήμο Βούλας!


Η Ηλέκτρα Τσιριγώτη δήλωσε «ότι αυτή δεν είναι δημοκρατική διαδικασία συζήτησης σοβαρών θεμάτων για την πόλη» και αποχώρισε σε ένδειξη διαμαρτυρίας από το Δημοτικό Συμβούλιο.


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 157 guests και κανένα μέλος