Δεν έχει καθοριστεί το ύψος των τελών σύνδεσης, και δεν απαιτείται άμεσα η καταβολή τους

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, όπως είχε προαναγγείλει στον απολογισμό του ο δήμαρχος Σωτ. Μεθενίτης, ξεκίνησε τις πρώτες συνδέσεις με το Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου, του Βιολογικού Καθαρισμού Μαρκοπούλου.

Ετσι ο δήμαρχος καλεί τους πολίτες, εφόσον περνάει από τα σπίτια τους μπροστά ο αγωγός και το επιθυμούν να έρθουν σε επικοινωνία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, καλώντας στο 22990-20176, προκειμένου να τους δοθούν οι απαραίτητες τεχνικές οδηγίες για την σύνδεσή τους.

Ο Δήμαρχος Σωτ. Μεθενίτης ευχαρίστησε τον γνωστό γιατρό της πόλης, Γιάννη Κωσταρέλο, που άμεσα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου και προχώρησε στις πρώτες συνδέσεις των δύο οικισμάτων του, με το Δίκτυο.



Ο Δήμος ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους, ότι δεν έχει καθοριστεί ακόμη το ύψος των τελών σύνδεσης, οπότε δεν απαιτείται άμεσα η καταβολή τους, για την πραγματοποίηση της σύνδεσης. Δεσμεύεται, όπως σημειώνει, ωστόσο ο Δήμος, ότι το ύψος των τελών σύνδεσης θα κινηθεί σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα και θα δοθεί η δυνατότητα αποπληρωμής τους, σε πολλές δόσεις.

Ο Δήμος υλοποιεί μετά από προσπάθειες είκοσι ετών, ένα σημαντικότατο έργο πνοής, που θα βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητα των πολιτών, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής τους!



Σημειώνει ακόμη ο Δήμος, ότι «η προσπάθεια δεν σταματά εδώ, καθώς διεκδικούμε επιπλέον 20.000.000 ευρώ για την Αποχέτευση και στο Πόρτο Ράφτη, κάνοντας διαρκείς παρεμβάσεις και έχοντας προ πολλών μηνών καταθέσει, πλήρεις και τεχνικά ώριμες μελέτες στα αρμόδια Υπουργεία!

Εξασφαλίζοντας την παραπάνω χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, θα καταφέρουμε πρώτα και κύρια, να διαφυλάξουμε περιβαλλοντικά το παράκτιο μέτωπο του Δήμου μας και φυσικά, να εξυπηρετήσουμε τους κατοίκους της περιοχής».



Τέλος, ο Δήμαρχος Σωτ. Μεθενίτης και οι διατελέσαντες αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Καβασακάλης & Βασίλης Μεθενίτης ευχαριστούν ιδιαίτερα όλα τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας και ιδιαίτερα την Διευθύντρια Κατερίνα Σκοπελίτη, η οποία έχει αφιερώσει συστηματικά, επίμονα και τελικά με ιδιαίτερη επιτυχία, χιλιάδες ώρες δουλειάς (εντός και εκτός ωραρίου εργασίας), για να γίνουν πραγματικότητα και υπαρκτά λειτουργικά έργα, ο Βιολογικός Καθαρισμός και η Αποχέτευση στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μηχανικούς.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 631 guests και κανένα μέλος