Tο Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής προαναγγέλει κινητοποιήσεις
 
Tο Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής πιστεύει ότι υπάρχει σχέδιο κατάργησης των δημοτικών υπηρεσιών καθαριότητας και προαναγγέλλει δυναμικές κινητοποιήσεις. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν γράφουν μεταξύ άλλων:

«Η Κυβέρνηση προχωράει τους σχεδιασμούς της για χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων τους Δήμους, καταργώντας εκατοντάδες οργανισμούς και υπηρεσίες που θα έχουν αρνητικές συνέπειες στους ίδιους τους εργαζόμενους, αλλά και συνολικά στη λαϊκή οικογένεια προκειμένου να στηρίξει και να εξασφαλίσει την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Την στιγμή που ολοκληρώνεται η διαδικασία ανάθεσης σε πανελλαδικό επίπεδο των εργοστασίων διαχείρισης των απορριμμάτων (όλα στον “εθνικό εργολάβο”) με την διαδικασία των ΣΔΙΤ και την εκμετάλλευση για 25-30 χρόνια (όπως η Αττική Οδός) ο Δήμαρχος Αθηναίων έφερε θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας ότι έρχεται “αιφνιδιαστικός θάνατος” της καθαριότητας όπως έγινε με την Δημοτική Αστυνομία και τους Σχολικούς Φύλακες.



...Εμείς οι εργαζόμενοι που θα βρεθούμε άνεργοι αλλά και η λαϊκή οικογένεια που θα πληρώσει διπλά και τρίδιπλα τέλη έχουμε το καθήκον να εναντιωθούμε στην ιδιωτικοποίηση βασικών τομέων των δήμων.

Καλούμε όλα τα Σωματεία των Δήμων, τους εργαζόμενους σε αγωνιστική επαγρύπνηση. Σε συσπείρωση γύρω από το Συνδικάτο για να δημιουργήσουμε ένα μαχητικό πόλο αντίστασης στην νέα λαίλαπα που ετοιμάζουν στον κλάδο».

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 99 guests και κανένα μέλος