Τα μεγάλα έργα υποδομής που επιτέλους ξεκίνησαν στον δήμο μας, δείχνουν ότι υπάρχει αποτέλεσμα όταν εργαζόμαστε μεθοδικά
 
Aγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Πολίτες και κάτοικοι του Δήμου Κρωπίας,

Νέοι και νέες,


Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι με την ίδια πίστη και αφοσίωση με την οποία εργάστηκα το 2011, όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως Δήμαρχος, έτσι και το νέο έτος, kiousis 4εγώ και οι συνεργάτες μου θα εργαστούμε για το κοινό καλό: για την υπεράσπιση των κοινωνικών σας δικαιωμάτων που καταπατούνται από τα μνημόνια, τη συνέχιση των μεγάλων έργων υποδομής, που ξεκίνησαν στον δήμο μας, τη στήριξη των νέων κοινωνικών δομών, τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του δήμου για την εξυπηρέτηση των αναγκών σας.

Παρ’ όλο το δύσκολο οικονομικό, κοινωνικό και θεσμικό περιβάλλον, που έχει διαμορφωθεί, όλοι μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουμε τον Δήμο μας ξανά λαϊκό θεσμό. Για τον λόγο αυτό προεκλογική περίοδο για εμάς, το 2014, δεν υπάρχει.

Υπάρχει μόνο η υψηλή αίσθηση του καθήκοντος και η εκπλήρωση της αποστολής μας. Δεν πρέπει να βυθιστούμε στην κοινωνική αποσύνθεση και στην παθητική ιδιώτευση. Μαζί αντιστεκόμαστε και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε.

Τα μεγάλα έργα υποδομής που επιτέλους ξεκίνησαν στον δήμο μας, δείχνουν ότι υπάρχει αποτέλεσμα όταν εργαζόμαστε μεθοδικά σε πείσμα όλων αυτών που αντιμάχονται των προσπαθειών μας.

Ευχόμαστε, η καινούργια χρονιά να φέρει αγάπη και ομόνοια, υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας, μαχητικότητα και διεκδίκηση για το αυτονόητο δικαίωμα για εργασία και προκοπή.
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ
Δημήτριος Ν. Κιούσης
Κορωπί, 1.1.2014
Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 479 επισκέπτες και κανένα μέλος