karta-dhmothΟ Δήμαρχος Βάρης -Βούλας -Βουλιαγμένης Σ. Πανάς, μετά από απαφές που είχε με τη Διοίκηση του ιδιωτικού θεραπευτηρίου Metropolitan Hospital, εξασφάλισε μια σειρά από σημαντικά προνόμια που αφορούν τους κατόχους της ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ.

Ειδικότερα, οι κάτοχοι της κάρτας έχουν τη δυνατότητα να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε συγκεκριμένες ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει το γνωστό θεραπευτήριο, ενώ μπορούν σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές να έχουν πρόσβαση και σε άλλες ιατρικές υπηρεσίες και προϊόντα.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, ο Δήμαρχος Σ. Πανάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί πετύχαμε να ξεκινήσει μια ιδιαίτερα επωφελής για τους δημότες μας συνεργασία, μεταξύ του Δήμου και του υψηλού επιπέδου ιδιωτικού θεραπευτηρίου που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή μας, Metropolitan Hospital. Μέσα από τη συνεργασία αυτή εξασφαλίζουμε στους κατόχους της ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ σημαντικά προνόμια στον τομέα της υγείας, σε μια περίοδο που χιλιάδες συνάνθρωποί μας αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης στις παροχές του δημόσιου συστήματος υγείας. Είναι μια σημαντική κοινωνική παροχή για τους δημότες μας, που γίνεται πράξη χάρη στη Διοίκηση του Metropolitan Hospital, η οποία ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμά μας και θέλω να την ευχαριστήσω θερμά για τη συνεργασία.

Όλοι οι κάτοχοι της ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευθούν και τα προνόμια υγείας που τους εξασφαλίσαμε. Παράλληλα καλώ όσους δεν έχουν μέχρι σήμερα λάβει την κάρτα να το πράξουν προκειμένου να εκμεταλλεύονται και αυτοί τα πολλαπλά οφέλη που παρέχει η Κάρτα του Δημότη Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Σας εγγυώμαι ότι οι υπηρεσίες και τα προνόμια της Κάρτας συνεχώς θα εμπλουτίζονται με στόχο την εξασφάλιση προνομιακών υπηρεσιών για τους δημότες αλλά και τη στήριξη της τοπικής αγοράς».

Η συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ Δήμου και Metropolitan Hospital προβλέπει ότι με την επίδειξη της ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ ο κάτοχος έχει:

  • Συγκεκριμένο αριθμό ετησίως δωρεάν προγραμματισμένων ιατρικών κλινικών επισκέψεων στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου, καθώς και σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών σε Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Παθολόγο και Χειρουργό, καθώς και σε Νευρολόγο, Πνευμονολόγο και ΩΡΛ.
  • Ειδικές εκπτώσεις και τιμολογήσεις σε:

ü  Παιδιατρικές και Παιδοχειρουργικές επισκέψεις σε επιμελητή ιατρό του Νοσοκομείου

ü  Οφθαλμολογικές επισκέψεις και εξετάσεις

ü  Στις Οδοντιατρικές υπηρεσίες

ü  Στις διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία

ü  Σε Μαγνητικές Τομογραφίες (MRI), Αξονικές Τομογραφίες (CT), και Τriplex Καρδιάς και Σώματος

ü  Στις επισκέψεις σε Διευθυντές ιατρούς

ü  Στα Check up του Νοσοκομείου,

ü  Στις φυσικοθεραπείες.

  • Δυνατότητα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Προληπτικού Γυναικολογικού ελέγχου, στο Πρόγραμμα Ελέγχου του προστάτη και στο Πρόγραμμα Οδοντιατρικού Ελέγχου
  • Εκπτώσεις και δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περιπτώσεις νοσηλείας.

 

Για τους όρους και τα προνόμια συνεργασίας με το Metropolitan Hospital, όσο και για τις υπόλοιπες προσφορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με το πρόγραμμα της ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ, οι οποίες θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται διαρκώς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται, 24 ώρες το 24ωρο, μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.vvv.gov.gr/index.php/item/1232.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 107 guests και κανένα μέλος