kormpi-plateia2Την Τετάρτη 3/7 ο Δήμαρχος της Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Σπ. Πανάς και ο Πρόεδρος του συλλόγου “Κόρμπι” Δαμανάκης Γιάννης εγκαινίασαν την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πηγάδι) στο Κόρμπι, μετά την ανάπλασή της, με τη συμμετοχή τοπικών φορέων και πολυάριθμων πολιτών.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος, Σπύρος Πανάς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Κόρμπι», Ιωάννης Δαμανάκης, ενώ παρόντες ήταν η βουλευτής και δημοτική σύμβουλος Γεωργία Μαρτίνου, αντιδήμαρχοι, οι επικεφαλής των παρατάξεων, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Οι ιερείς του Ιερού Ναού Προφήτης Ηλίας τέλεσαν την δοξολογία των εγκαινίων.

Ο Δήμαρχος στη σύντομη ομιλία του είπε μεταξύ άλλων: «Η Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, ένα σημείο αναφοράς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, αποκτά νέο πρόσωπο. Αξιοποιώντας αποκλειστικά ίδιους πόρους του Δήμου μας, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε την πλήρη ανάπλαση και ανακατασκευή της. Με σκοπό να γίνει πιο λειτουργική, πιο φιλόξενη, πιο ασφαλής, πιο όμορφη.

kormpi-plateia1[...] Παραδίδουμε στους πολίτες μια πλατεία την οποία θα μπορούν να χαίρονται στην καθημερινότητά τους και στον ελεύθερο χρόνο τους. Μια πλατεία – στολίδι, για την οποία θα μπορούν να είναι υπερήφανοι».

Ο Πρόεδρος του συλλόγου “Κόρμπι”, Γ. Δαμανάκης στην σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για το έντονο ενδιαφέρον του για την περιοχή, στάθηκε ιδιαίτερα στην ενότητα των κατοίκων, παρατάξεων και γενικά όλων των φορέων εξουσίας για την πρόοδο της περιοχής και κάλεσε τους κατοίκους του Κόρμπι να σταθούν στο πλευρό του συλλόγου για περαιτέρω διεκδικήσεις.

Ενημέρωσε τους κατοίκους του Κόρμπι για την πορεία της πράξης εφαρμογής την διευθέτηση του ρέματος και την ανέγερση της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θεωρεί το έργο αυτό σαν ένα πρώτο βήμα για την ενσωμάτωση της περιοχής του Κόρμπι στον υπόλοιπο ιστό της πόλης. Τα προβλήματα όμως του Κόρμπι είναι πολλά και είναι βέβαιο ότι δεν λύνονται από την μία μέρα στην άλλη. Για τον λόγο αυτό καλεί τους κατοίκους του Κόρμπι να συσπειρωθούν γύρω από τον σύλλογο ώστε όλοι μαζί να διεκδικήσουν, να απαιτήσουν και να συνεργαστούν ώστε κάθε φορά να στοχεύουν και να επιλύουν ένα-ένα τα προβλήματα βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους.

Η εκδήλωση έκλεισε με το χορευτικό τηςΣεμέλης”.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 339 guests και κανένα μέλος