Με μεγάλη συμμετοχή δημοτών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Μαΐου στις 11.30πμ  η τελετή Θεμελίωσης του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου της Αγίας Μαρίνας ( οδός Ν. Παπαγιαννοπούλου, θέση Κορίτες-Κόντρα Ρετσίνα)...

Θεμελίωση Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου

στην Αγ. Μαρίνα Κορωπίου


Με μεγάλη συμμετοχή δημοτών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Μαΐου στις 11.30πμ  η τελετή Θεμελίωσης του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου της Αγίας Μαρίνας ( οδός Ν. Παπαγιαννοπούλου, θέση Κορίτες-Κόντρα Ρετσίνα). Τον Αγιασμό Θεμελίωσης έκανε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κκ. Νικόλαος ενώ γραπτό χαιρετισμό απέστειλε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λυκουρέντζος και ευχαριστήριες ευχές ο Υφ. Παιδείας και Θρησκευμάτων Σπύρος Ταλιαδούρος. Ο Δήμαρχος Κορωπίου Θεόδωρος Αθανασόπουλος, εμφανώς ικανοποιημένος, με τη μεγάλη παρουσία δημοτών, εκπαιδευτικών, δημοτικών φορέων, συλλόγων, πολιτικών προσώπων αλλά και τη πρόοδο των εργασιών ανέγερσης, ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους  και αναφέρθηκε στο  κλίμα θετικής πολιτικής βούλησης που υπήρχε και εκφράστηκε από όλα τα πολιτικά πρόσωπα. Εξήρε το έργο του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων με αναφορές στη διαχρονική του δράση αλλά και των υπηρεσιακών στελεχών που το πλαισιώνουν,  οι οποίοι βοήθησαν να ξεπεραστούν πολλά τεχνικά και γραφειοκρατικά προβλήματα. Μίλησε για δικαίωση πολλών γενεών του Κορωπίου και όπως συνηθίζει, προχώρησε σε γενικότερες αναφορές στα καυτά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ανατολική Αττική επισημαίνοντας ότι αυτά χρήζουν πλέον Μητροπολιτικής διαχείρισης ανοίγοντας τη συζήτηση για την επικείμενη διοικητική μεταρρύθμιση που προωθεί η Κυβέρνηση.


Τέλος, με μια κίνηση ενότητας και ουσιαστικής πολιτικής αναγνώρισης της συμβολής και άλλων δημοτικών αρχών κάλεσε το πρώην Δήμαρχο Κορωπίου Κωνσταντίνο (Ντίνο)  Γκίκα (1991-1998) να θεμελιώσει τα νέα κτίρια.

Παρευρέθησαν  Βουλευτές, πολλοί Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι όμορων Δήμων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και φορείς.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 82 guests και κανένα μέλος