Από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου ξεκίνησε η διάθεση της Κάρτας Δημότη, η οποία από φέτος θα ισχύει επ’ αόριστον και δεν θα χρειαστεί να αντικατασταθεί την επόμενη χρονιά.

 

Ποιοι δικαιούνται την Κάρτα δημότη

 

“Κάρτα Δημότη” εισόδου στις πλαζ μπορούν να αποκτήσουν μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Δήμου 3Β. Δεν ισχύει για τους κατοίκους.

Το οξύμωρο βέβαια είναι ότι η “κάρτα δημότη” δεν θα ισχύει για όλες τις οργανωμένες πλαζ του Δήμου, αλλά για karta-dhmothκάθε ενότητα.

Δηλαδή ο κάτοικος-δημότης Βούλας θα έχει δωρεάν είσοδο στην οργανωμένη πλαζ της Βούλας μόνο. Ο κάτοικος της Βάρης-Βάρκιζας θα έχει δωρεάν είσοδο μόνο για την οργανωμένη πλαζ της Βάρκιζας.

 

Ο κάτοικος-δημότης της Βουλιαγμένης θα έχει ειδική έκπτωση στο εισιτήριο εισόδου στην οργανωμένη ακτή της Βουλιαγμένης μόνο.

Επίσης θα έχει ειδικές τιμές για την είσοδο στην Πλαζ του Αστέρα.  

Ακόμη δικαίωμα δωρεάν στάθμευσης σε συγκεκριμένες θέσεις στα μισθωμένα parking της Δ.Ε. Βουλιαγμένης.

 

Οι δημότες και των τριών κοινοτήτων θα έχουν έκπτωση 40% στο εισιτήριο για την Λίμνη της Βουλιαγμένης.

 

Διαδικασία απόκτησης της Κάρτας Δημότη

 

Οι Δημότες οι οποίοι ενδιαφέρονται να εκδώσουν την κάρτα, θα πρέπει να προσκομίζουν

- αντίγραφο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας

- μία (1) έγχρωμη φωτογραφία ταυτότητας.

Η παραλαβή των δικαιολογητικών θα γίνεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη και ώρες 10.00 – 13.00, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Βούλας.

 

Επίσης, θα πρέπει να συμπληρώνουν την αντίστοιχη αίτηση, την οποία θα παραλαμβάνουν κατά την προσκόμιση των δικαιολογητικών ή θα μπορούν να τη κατεβάσουν από την ιστοσελίδα του Δήμου www.vvv.gov.gr, για την έκδοση της κάρτας.

 

Οι κάρτες θα παραδίδονται κάθε Παρασκευή της εκάστοτε εβδομάδας που κατατίθενται τα δικαιολογητικά, από τις 09.00 – 13.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Βούλας.

 

Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Γεωργία Κουτρή, τηλ. επικοινωνίας 213 2020045

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 379 guests και κανένα μέλος