Σε ιδιαίτερα ενθουσιώδες κλίμα και μεγάλης συμμετοχής πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ομίλου «Νέοι Ορίζοντες Φιλίας» την περασμένη Κυριακή 6/4, η ιδρυτική Σύσκεψη για τη σύσταση Επιστημονικού Φορέα με την επωνυμία «Σύνδεσμος Επιστημόνων Βούλας» (ΣΕΒ)...

Ιδρύθηκε Σύνδεσμος  Επιστημόνων Βούλας


Σε ιδιαίτερα ενθουσιώδες κλίμα και μεγάλης συμμετοχής πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ομίλου «Νέοι Ορίζοντες Φιλίας» την περασμένη Κυριακή 6/4, η ιδρυτική Σύσκεψη για τη σύσταση Επιστημονικού Φορέα με την επωνυμία «Σύνδεσμος Επιστημόνων Βούλας» (ΣΕΒ), με την παρουσία παραγόντων της πολιτικής ζωής του τόπου, δημοσιογράφων, μελών και φίλων.


Την εκδήλωση προλόγισε η Γενική Γραμματέας του Ομίλου «Νέοι Ορίζοντες Φιλίας» Κλεονίκη Ζαχαράκη.

Ο πρόεδρος του Ομίλου και μέλος της οργανωτικής Επιτροπής του υπό σύσταση φορέα ΣΕΒ Γ. Δρίτσας τόνισε με θέρμη την ανάγκη δημιουργίας και στήριξης του Συνδέσμου Επιστημόνων Βούλας και την αξία του εθελοντισμού για την επίτευξη του μέγιστου κοινωνικού έργου.

Ο Πρόεδρος της Ο.Ε. του ΣΕΒ Λεωνίδας Κατερίνης οικονομολόγος και αν.αξιωματικός ε.α. ιδρυτής και πρόεδρος του Ιδρύματος «Κατερίνη» ανέφερε διεξοδικά τους σκοπούς και τους στόχους αλλά και πώς δημιουργήθηκε η ιδέα για τη σύσταση του ΣΕΒ.


Την εκδήλωση πλαισίωσαν ο τέως πρωθυπουργός της Ελλάδας και επί τιμή πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννης Γρίβας, ο επ. βουλευτής Ντίνα Τριλίκη, η πολιτευτής Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα, η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Οραμα» Ηλέκτρα Τσιριγώτη, η πρόεδρος της Παναθηναϊκής Γλυφάδας-Βούλας Μαίρη Δαμηλάκου, η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ασκληπιείου Πασχαλιά Τιμαγένη, ο πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Αλίμου Ι. Κορναράκης και πολλές άλλες σημαίνουσες προσωπικότητες.

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 545 επισκέπτες και κανένα μέλος